Adriatik188
Üye
Arkadaşlar merhaba yaşım 36, yaklaşık 10 yıl kadar bir süre organize sanayi müdürlüğünde elektrik mühendisi olarak görev aldım. Bu süre içerisinde mevcut dağıtım şebekesi revizyonu , şebeke işletmesi, bakım ve kontrollüğü gibi görevler yaptım. Sıfırdan dağıtım sistemi, trafo,direk, ruhsat projelendirmesi, keşif hazırlama ve imalat kontröllüğünü yapabiliyorum. Hayatımda hiç orta gerilim dışında çalışmam olmadı fakat Eylül ayı içerisinde işten ayrıldım.Şimdi dönüm noktasındayım 3 seçenek arasındayım,
1- Kendi işimi kurarak proje, keşif ve kontrollük işlerine girmek.(Taahhüt işini finansal olarak karşılayamam veya ticaret bilgim yok ilk çekte, ödeme aksamasında patlarım diye korkuyorum.)
3-Taahhüt firmaları çağırıyor ama ücretler düşük ve çalışma şartları ağır
2- Fabrikalardan bakım şefi olarak çalışmam için teklifler geliyor fakat daha önce hiç fabrika deneyimim olmaması sebebi ile sorun yaşarmıyım diye düşüncelerim oluyor.
Orta ölçekli bir şehirde yaşıyorum imkanlar kısıtlı tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı istiyorum.
1- Kendi işimi kurarak proje, keşif ve kontrollük işlerine girmek.(Taahhüt işini finansal olarak karşılayamam veya ticaret bilgim yok ilk çekte, ödeme aksamasında patlarım diye korkuyorum.)
3-Taahhüt firmaları çağırıyor ama ücretler düşük ve çalışma şartları ağır
2- Fabrikalardan bakım şefi olarak çalışmam için teklifler geliyor fakat daha önce hiç fabrika deneyimim olmaması sebebi ile sorun yaşarmıyım diye düşüncelerim oluyor.
Orta ölçekli bir şehirde yaşıyorum imkanlar kısıtlı tecrübelerinize dayanarak yardımlarınızı istiyorum.