İşte Facebook?taki 49 cinsiyet seçeneği

Zaman şu an yapılabilenler, düzeltilebilenler için geçmekte. Daha ne kadar zaman olur bilinmez, bililnse de hemen yapılan ile sonradan yapılan aynı olmaz.
Dünya hayatı basit değil. içerisinde belki dünya barındıran insan, madden, maneven nice yüklerle ne kadar anlaşılabiliyor diğerleri tarafından Allah(c.c.) bilir. İnsanı hatalara ve ya başarılara sevk eden kendi doğallığıyla yaptıklarıdır. Zarar, belki başından beri yapılan hataların sonucudur ama hatalar insanın yaptığı bütün değil, bütün içinde yaptığı bir kısımdır ve kimi zaman başlayanı durdurma imkanı olmayabilir. Hataların içinde de güzellikleri ile bulunan insanın görüntüdeki hatalarının yanında ve ya arkasındaki değerlerini görebilmek ayrı bir güzellik olsa gerek. Kınamak tüm halleriyle reddedilmiş olarak; çözüme, doğruya dair hiçbirşey sunmayan, fikirde değeri olmayan belki hırslarla belki bir tarafa yaklaşma düşüncesi ile belki baskıya karşı çıkamama ezikliği ile kötünün kötüde sabitlenmesi ve ya doğruyu duyması imkanına da zararlı, engellenmesi gereken bir haldir.
Belki doğduğumuz memlekete kadar kendi tercihlerimizle geldik dünyaya ama nihayetinde ne şekilde yaşam sürdük ve halen ne düşüncelerdeyiz.
Toplumda meslekler ve anlayışlar için roller bulunmakta. Kimisi zor kimi kolay bu rollerin nevi şahsına münhasır halleri kimisi için kaçış yeri olarak kimisi için memnuniyet sebebi olabilir. Farklı boyuttaki tercih ve ya takdir edilmiş olandan uzaklaşan kaçış düşüncesi mücadele edememenin sonucu olsa da, tahamül etmeden zorluğu yaşamama düşüncesi ile kendi karar veremeyeceği bir fikir olarak nihayeti değiştirmemiş, farklı bir role yaklaşmasına ve ya mücadele edemediğinden kaçıp sığınma görüntüsü ile zorluğun başkaları tarafından yüklenmemesine sebep olsa gerek.
Tabi hayat devam ediyor,fikir namına değer namına neler katılabilir yükselerek devam etmek gerekir.
Web ortamında birkaç seçenek ile yapılan bu tercihin mesajlaşmalarda insan psikolojisine etkisinden bahsetmiştiik. Tepkilerin ve tarzların karşı cinslere değiştiği düşünülürse, çoğu olayda denge haline ulaşmak için bariz bir zaman geçiyorsa bu durumda ne tip haller ile denge olabilir ve ne zaman alır.
Rollerden bahsetmişken; https://groups.google.com/forum/#!topic/zencefil/4_e_JTw-cFI hakkında yazmış birileri.
Bahsi mevzu tercihin yaygınlığı yönünden akla gelen bir ülke İngiltere, diğer yerler ne durumda incelenebilir.
Dünya namına siyaset üretmekle kendisini gösteren güçler bu tip psikolojik yönden ne tip atılımlardadır incelemek lazım.
Hayırlı günler dileriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,753
Kullanıcılar
449,973
Son üye
sfc16

Yeni konular

Geri
Üst