İşte Buda Benim Makinem Ve Yeni Çalışmamızın Meyvesi

Elinize saglık...kontroll cok basarılı ....daha iyi olması ve sipariş alması dileklerimle ....

Teşekkür ederim. Daha iyi şeylerde çıkarmaya çalışıcaz. İlk hedefimiz stabil 75 m/dk uçuş ile kesim yapa bilen makinalar.
 
Makinanız Hayırlı olsun

Makinanın şu anki hızı ve kullandığınız bilyalı milin hatvesi nedir acaba.
 
şu an motorların gücü 75 m/dk yı destekleyip güç aşım hatasına girmesede stabil olmaz şase yapısında başka değişiklikler düşünüyorum o makinede ayrıca raylarıda yukarı tabla yanına almayı. Köprü genişkiklerini artırıp içini özel bir tür dökümle doldurmayı filan. Çok iş var yani
 
Çok güzel olmış. elinize sağlık. Güle güle kullanın.
 
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Step Motorla bu işi yapabilirmiyiz. Ben plazma bağlıyacağım hız yavaş olsa daha iyi olur. Yarım ay şekline 1500x3000 ebatlarında sac kesiyorum. Şuan elle kesim yapıyorum pergel yardımıyla.
 
Tabiki olur yavaş yapıcaksanız sakıncası olmaz. Ancak plazmada genelde kramayer tercih edilir vidalı mil kullanıcaksan alta düşücek çapaklara karşı milleri korumalısın
 
Teşekkür ederim. Tek korkum plazmada kestikçe kesilen yerler biraz havaya kalkabiliyor plazmanın torcu o bölgelere takılır mı diye endişem var.
 
Mach ile kesim yaparken elektrik kesintisi olursa elektrik geldiği zaman kaldığı yerden devam eder mi yoksa baştan mı alır.
 
Tek kelime ile Maşallah. Tebrik ederim
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,823
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst