önerebileceğiniz kombine priz panosu var mıdır ?

9411

Üye
Katılım
6 Şub 2008
Mesajlar
175
Puanları
1
Fabrika bünyesinde BEMİS BEM 73-964 trifaze+monofaze kombine priz panolarını kullanmaktayız.Fakat kullanıcılar tarafından sürekli kullanılamaz hale getirilmekte ( ekte görüldüğü üzere ) önerebileceğiniz sağlam kombine priz panosu var mıdır ?




kombine priz panosu var mıdır ?
adsız.JPG
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Onu o hale getirenlere,başkalarıda dayanmaz.Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın
hakkı kötektir.
 
çevrilebilir modeller.
schneider
legrand
onlar nispeten daha dayanıklı olur diye düşünüyorum
 
Bu sikinti butun isletmelerde hemen hemen ayni..sen ne kadar saglam pano alirsan al, bir sure sonra onunda akibeti eskisinden farkli olmayacaktir..trifaze fiş prizden cikartilirken panodan hafif destek alinsa bu durum yasanmayacak..resimde panonun kaportasinda herhangi bir hasar gorunmuyor.priz yuvadan cikmis..prizi 4, hatta 8 tarafindan civata pul somun seklinde govdeye tutturmaniz gerekli..tabi bu sekilde kullanildigi surece bu sefer priz yuvadan cikamayacak,panonun govdesinde kirilmalar olmaya baslayacak.....egitimm sartt.
 
Hocam bu tiplerde uzaktan asılma huyu hep olacak.
Kilitli tip (çevirerek cikmali) olanlarda asılarak gelmeyeceğini öğrenirler. Nispeten caydırıcı gibime geliyor
 
aynı sorunu sizlerinde yaşadığı cevaplardan anlaşılıyor aslında bence tek çözüm kendi kendine takılır sökülür tip priz panoları sanırım .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,229
Mesajlar
915,976
Kullanıcılar
450,021
Son üye
eimqoeL

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst