çok ilginç bir arıza.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sdag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yerinde çözüm testler ...

Son düzenleme:
Dükkan tabela aydınlatması kaçta açılıyor ve türü nedir? Eski tip led olmayan aydınlatmalar özellikle neonlarda harmonik yapabilir.
İşletme de tüm aydınlatmalar led.. İşletme sahibi birleştire birleştire dükkanları büyütmüş ancak her dükkan tek fazlı, ledler tek faza yüklenmiş.. Atan sıgortada monofaze 80a bugün yine ölçtüm, tüm yük 51A ama 63a sıgorta atıyor. 80a yaptım yine atıyor.. Tek ayrıntı saat 18.00 18.30 arası yapması.. Tali panoda bulunan, Yukler için kullanılan sigortalar hıc atmıyor. Yüklü linyeler de müstakil. Talı pano sağlıklı durumda ama kolon hattındaki sıgorta her türlü atıyor

sigorta tipi nedir? Sanki b tipi gibi duruyor. Öyleyse atması çok normal bu güçte.

sorun çözüldü mü merak ettim bende :)
Kusura bakmayın bır süredir giremedim sayfaya. Sorunu bilinçli olarak çözemedim. Çözümü de çok ilginç oldu aslında. İlgili bölgenin sigorta barasında bulunan atlamaları değiştirdim. Herhangi bır yük dağılımı, yüklerin değişikliği vs olmadı. Atlamayı değiştirdim.. Nyaf kablo kullandım. Kesiti bır tık artırdım. Toplam akım degerı 56A olmasına rağmen 80A sıgortayı attıran bu arıza böyle çözüldü.. İşletme de aramıyor, arada yolum düştükçe soruyorum sorun yok 😊

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,239
Son üye
ekocaman

Yeni konular

Geri