2011 meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum, kamu çalışanıyim

GT-S5830i cihazımdan gönderildi
 
Ben ikinci el otomasyon ürünleri alıp satıyorum aynı zamanda plc programlama , otomasyon , Scada , makina ve bina otomasyon işlerinde uzmanlığım var , 1996 dan bu yana otomasyonla uğraşıyorum , bu mesleğinde çivisi çıktı arkadaslar :)))
 
2009 Osmangazi üniv elektrik-elektronik müh. mezunuyum. bir tekstil fabrikasında Bakım onarım şefliği yapıyorum. sadece elektriksel değil mekanik arızalarla da ilgileniyorum.
 
2008 Kırıkkale üni.iklimlendirme soğutma mezunuyum Ankara Balgatta Fujitsu Klima da Şef olarak çalışıyorum..

Sent from my XT910 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
Üniversite de 2 yıl vakit geçirmiş. Aöf son sınıfta okuyan kendi işini kurmuş makina imalatı yapan, kendi işinin patronu ve amelesi

Saygılar sevgiler.

Bu arada android uygulamasi çok iyi olmuş. Bankada sıra beklerken bile konuları takip edebiliyor insan.

Sent from my MT11i using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
2009 Sakarya Üniversitesi Doğalgaz - Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi Mezunuyum Yüksek Basınç Sistemleri Üzerine Bakım Onarım İşi yapmaktayım.
 
End.elektronik teknikeriyim makina otomasyon ve elektrik işi yapıyorum yapı kimyasalları ve end.fırın otomasyonu anahtar teslim tesis kurulumu
 
Peugeot yetkili servisinde Teknik Danisman /Elektrik Elektronik


Sent from my Discovery using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
Elektronik teknikeriyim. 2005 Yeditepe Ünv Endüstriyel Elektronik bölümü mezunuyum. 2001 Yılı lise stajımdan bu zamana kadar da özel bir şirkette elektronik kart tamiri yapıyorum. Tesktil sektörüne hizmet veriyoruz. Her türlü yardımlaşmaya hazırım. Tanıştığımıza memnun oldum arkadaşlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,763
Kullanıcılar
449,978
Son üye
food_eng_1952

Yeni konular

Geri
Üst