Erciyes ÜNV. 98 mezunuyum. Kayseri HES kimyada elk teknikeri olarak çalıştım. son 3 yıldır KARAMAN MEDAŞ ELK ARIZA SERVİSİNDE Çalışıyorum.
 
bende 1999 eml mezunuyum 1999 buyana elektrikle uğraşıyorum şidide bi elektrik müh. ile birlikde her türlü elektirik işleri yapıyoruz. yoğun olarak trafo işleri felan yapmaktayız herkeze kolay gelsin
 
1990 e.m.l. mezunuyum,teknik olan her işe giriyorum özellikle spesifik işler, herkezin yaptığı işler beni tatmin etmiyor kimsenin yapamadığı işler bana haz veriyor çalıştığım firma kendime ait şu an amerikalıların bir projesi üzerinde çalışıyorum hayatımı araştırmaya adadım.
 
Ben 1976 Aksaray Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum, Gölcük gemi tersanesinde çalıştım, Saray halı A.Ş. de Makina Revizyon Ustası olarak 4 yıl çalıştım, daha sonra kamu sektörüne girdim, burada da Bilgisayar teknik sorumlusu olarak görev yapıyorum, Eskişehir Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünü yeni bitirdim, görevime devam ediyorum. Boş zamanlarımda Bilgisayar alım satımı, tamiri bakımı, teknik desteği, Elektrik ve elektronik tamiri, alım satımı vs. ile uğraşıyorum
Tüm arkadaşlarıma işlerinde başarılar diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.
 
Bir mühendislik firmasında elektrik teknisyenitim 30 a yakın müşavirlik hizmeti verdigimiz fabrika ve Ö.T.R (özel tarafolu müşteriler ) onların kompanzasyon ve makina arızalar taş ocakları kumanda ve tesisatı bazı kıl firmaların otomatik sigirtalarının kaldırılması dahil her iş
 
2001 EML elektirik bölümü mezunuyum (GÖNEN E.M.L) Sinpaş yatırım AŞ bünyesindeki binaların arıza Bakım onarımlarını yapıyorum .
 
98 teknik lise elektrik - 2005 m.y.o. end. elektronik mezunuyum ve iki okuluda bölüm birincisi olarak bitirdim. Şuan petrol arama ve çıkarma sektöründe faaliyet gösteren Turkish petroleum international com.ltd. firmasında çalışıyorum. Çalıştığım lokasyonlar (kazakistan, azerbaycan, ırak, doğu bölgesi)Görevim tüm şantiyenin elektrik ve elektronik sisteminin montaj -demontajı ve tüm sistemin 7/24 çalışır durumda olmasını sağlamak.
 
gaziantep üni. EE mühendisliği mezunuyum.. Kdz.Ereğli'de demir-çelik sektöründe bakım onarım mühendisi olarak çalışıyorum..
 
izmir kemalpaşada maya fabrikasında çalısıyorum kogenarasyon (dogalgaz türbünü+kazan) operatörüyüm ..elektrik myo 2003 mezunuyum..
 
98 myo tarım makınaları mezuunuyum 10 yıldır astsubayım endustrıyel mutfak çamaşırhane ekipmanlarını ağırlıklı çalısıyorum bütün arkadaşlara paylaşımlarından dolayı tesekkur ediyor kolaylıklar diliyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,210
Mesajlar
915,835
Kullanıcılar
449,989
Son üye
veyselknkc

Yeni konular

Geri
Üst