elektrik plan ,proje,taahhütve malzeme satışı yapan bir firmayla çalışıyoruz inşallah yakında çok fonksiyonel bir cihazla elektronik kart tamirine başlayacağız.

nerde acaba?

İstanbul'da Elektronik güvenlik ve otomasyon sistemleri şirketinin ortağı ve teknik operasyon müdürüyüm. soygun/yangın alarm, kamera, geçiş kontrol ve interlock sistemleri konusunda her türlü yardım ve desteğe ihtiyacı olanlara memnuniyetle yardımcı olurum.

merhaba;
benim ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var. siteye bugün üye oldum. iş arama konusunun başka biyerde olduğunu biliyorum ama ben bütüm imkanlarımı zorlamak istedim. İstanbulda yaşıyorum. Elektronik mezunuyum ve şu ana kadar teknik departmanlarda çalıştım. Bayan olduğumdan sanırım, bu bölümde iş bulmak çok zor. saha teknisyeni olamıyorum. Ancak teknik yönetici asistanı, iş planlama, yönlendirme ve takip gibi kadrolar için uygun görülüyorum. Fakat takdir edersiniz ki böyle bir kadroyu sadece büyük firmalar açıyor. Diğerleri ise şefler ile bu konuları halledebiliyor. yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
çimento sektöründe hizmet veren bir fabrikada elektrik teknisyeni olarak görev yapta ve 1999 meslek lisesi mezunuyum
 
Izmir'de özel bir kimya sektöründe elektrik Bakım sorumlusu olarak çalışıyorum, makina revizyon, bakım onarım ve arıza durumlarında hemen müdahale ediyorum.
 
2005 Ege Meslek, Biomedikal Cihaz mezunuyum. Devlet Hastanesinde tüm cihazların Bakım ve Onarımından sorumluyum.
 
elektrik-elektronik müh okuyorum yan dal için ne önerirsini?
 
Selamun aleyküm
Makina Mühendisiyim
Cnc Router ve Parçaları İmalatı
Pic Kontrollü Makina İmalatı
işleriyle meşgulüm. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara mekanik parça imalatı gibi yardımımız olabilir. Yalnız bizim de elektronik olarak eksiğimiz bulunmakta. Ayrıca özel meslek dalları için de bu başlığı açabiliriz.
Yandal önerisi isteyen arkadaşa Makina da anadal önerebilirim.
Hayırlı günler dilerim.
 
Elk. ELo. Müh. Ege Üni.

Elektrik malzemeleri üreten bi firmanın OEM sorumlusuyum..
 
hidro elektrik santali inşaatında calişiyorum
 
elektrik teknikeriyim.dalgıç pompa bobinajı ve kumanda panoları üzerine kendi işimi yapmaktayım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,605
Mesajlar
918,993
Kullanıcılar
450,606
Son üye
csancar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst