Mugla mes.Yük. Okul mezunuyum. Yat imalatı yapan bir firmada elektrik teknikeri olarak çalışlıyorum.
 
Ankara'da bir elektrik firmasında çalışmaktayım asıl mesleğim muhasebe fakat 20 yıldır elektrik işleri ile uğraşmaktayım elk.malzemeleri satışı ve elektrik tesisatı ile uğraşmaktayım prjelerden keşif ve fiyat çıkarıyorum arada takıldığım yerler oluyor. Halen devam eden şantiyelerde çalışıyoruz ..
 
1995 Meslek Lisesi Elektronik mezunuyum CNC makina imalatı yapan özel bir firmada teknisyen olarak çalışıyorum. Siemens 810D, 802D sl, Fanuc Oi-TC kontrol üniteleri ile CNC makine imalatı yapıyoruz.
 
Elektrik-Elektronik Mühendisiyim. Plastik Enjeksiyon, özel sektör, Bakım ve arge sorumlusu olarak çalışmaktayım.
 
2009 Elektrik-Elektronik Müh. mezunuyum ,Aksaray da serbest çalışmaya başladım.
 
2002 myo elektrik mezunuyum izmirde 5 yıldızlı 2 adet otelin teknik servis şefiyim
 
K.Maraş MYO Otomotiv bölümü mezunuyum.13 senedir Çöpgazı Enerji santrali sorumluluğu ve 1 yıldır.114 MW Rüzgar Enerji santrali sorumlusuyum.Elektrik ve Yüksek gerilim üzerine daha çok çalıştım.Sadece ekat belgesi alamıyorum.Yenilebilir Enerji çalışanıyım.
 
deri konfeksiyon,işinde çalışıyorum , meslek lisesi, elektrik mezunuyum...
 
ben öğrenciyim ama dışardada kendimi geliştirmek için otomasyon ve elektrik işlerinde de çalışıyorum anadolu ünüversitesi otomatik kontrol ve otomasyon bölümü 2.sınıf öğrencisiyim
 
End.Elektronik mezunuyum.uzun zaman yurtiçinde ve yurt dışında endüstriyel tesislerin montajı ve start-up çalışmalarında bulundum.Şimdi ise Montajında çalıştığım hidro elektrik santralinde çalışmaktayım...Uzun zamandır uğraşmadığım PLC yazılımıyla ilgili çalışmalara forumdan ulaştığım bir S7 200 CPU 212 PLC satın alarak tekrar başladım,yardımlarınızı bekliyorum.mail [email protected]:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,332
Mesajlar
916,768
Kullanıcılar
450,176
Son üye
electrical_engineer

Yeni konular

Geri
Üst