Çağrı merkezi sorun

telemcii

Üye
Katılım
10 Şub 2009
Mesajlar
443
Puanları
6
Konum
ANkaRA
Arkadaşlar çalıştığım şirket bir çağrı merkezi, geçtiğimiz günlerde bir problem oldu..4 katlı binanın, 2.nci kattaki sistem odası yani serverin olduğu yer, ve 3.ncü Aserver yani sistem odasının olduğu yerde ağ bağlantı hatası almaya başladık..Serverlere enerji geliyor..prizlerin voltajı 236 v. panosundan baktığımmda toprak ile nötr arası 2.5 v gördüm..sorun şu ki..laptopu sistem odasına bağladığımda laptop donmaya başladı. bu sayfaya eklemiş olduğum fotoğraflar kompanze panosunun fotoğrafları.. birde ups var onun fotoları. bir fikriniz varmı diye buraya yazmak istedim teşekkür ediyorum.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Server konusundan çok anlamam fakat haberleşme kabloları ac akım kablolarıyla yan yana gidiyorsa haberleşme dorunu olabilir. Laptopu prizden çekincede sorun devam ediyormu.
 
sorun o anlık oldu yaklaşık 2 saat sürdü .bende bir anlam veremedim.aklıma harmonik geldi.böyle birşey olabilirmi yani harmonik olabilirmi..fotosunu çektiğim reaktör dedikleri harmonik içinmi kullanılyor?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…