Yazılımcı arıyorum

Belki de 2 sene sonra sözü edilen firma bu ilkel yöntemle başlamış fakat yepyeni plc sistemleri oluşturan bir marka olmuş olacak neden olmasın??
 
Arkadaşlar ne oldu, en sonunda bu kontrol veya kumanda projesine ok.ben yaparım diyen pic programcı birisi çıktı ve proje bittimi ...?

yoksa hala paylaşım devam ediyormu..!
merak ettim.
 
konuyu açandan bi daha ses çıkmadı olan bu
 
Yapılmayacak bir proje değil fakat bu işi seri üretime dökecek olan bu firma, forumumuza nasıl bir katkı sağlayacak? Eğer foruma yardımı olacaksa ben varım arkadaşlar. Fakat bunu sözleşme gibi birşeye dökmemiz gerekiyor. Yönetici arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim.
 
Yazılanları okudukça aklıma Devrim arabaları geldi. Yazık oldu dökülen alın terine. Bu işin devam etmemesinin tek sebebi niye biz yapalım. Hazır almak dururken. Görüyorum ki aynı ziyniyet devam ediyor. Böyle bir projeye destek olmak varken halen olmaz bu iş deyip kenara atılıyor. İşin olup olmaması önemli değil. Önemli olan bu gibi konularda köstek değil destek olmak.
 
Picle encoderlu yeni bir iş aldım, -200 dereceyi okuyan bir sistem geliştiriyorum , PLC lerle yapılacak bir sürü işe de talibim.Bazı arkadaşlar bildiklerinden hiç vazgeçmiyorlar ama özellikler seri üretimde PIC lerle PLC lerin rakip olması bile mumkun değil. Yeterki kartlar düzgün tasarlansın , manyetik etkilere dikkat edilsin. Tonla PLC lere para vermeye ne gerek var... Arkadaşlar ne durumda bilmiyorum , ama çözüm bulamadılarsa bana da ulaşabilirler. Saygılarımla...
 
takriben 80 metre uzunluğundaki bir üretim bandını ve etrafındaki birimleri çalıştıracak bir sistem kurmamız gerekiyor. örneğin istasyonlardan birinden komut gelecek (işinin bittiğine dair) band (motora bağlı) o istasyona yeni malzemeyi götürecek. orada bekleyecek veya tekrar yükleme istasyonuna gidecek. Sistemin tüm ayrıntılarını anlatmam mümkün değil, ancak programı yazacak arkadaşlara olayın akış diagramı verilecek.
Asıl olan şu, sistem basit giriş-çıkış portlarından oluşuyor. Muhtemelen ilk aşamada bandın sadece bir kısmı çalıştırılacak, ilerki aşamalarda ise program geliştirilecek ve diğer fonksiyonlar eklenecek.
bu konuda yardımcı olurum
 
bu gıbı konulara yazmıyorum cıddı değiller kusura bakmasınlar cıddı olanların%90 ıda sahtekar ben iki sene önce bır proje yaptım adamın amacı yaptığım yazılımı çalmaktı allem ettı kallem ettı vermeyince vazgeçtı bır başka proje hem yazılım hem pcb olarak yaptım emeğımın karşılığını tam alamadım yaptığım projeyı adam yunanıstana fransaya ıhrac edıyor geçen ay geldı bırı bir yazılım ve pcb yapmamı ıstedı bende hazır vardı kaçtane lazım dedım 1000 adet lazım ıyı parasını gönder bırtane gondereyım dedım bu arada 1000 adet için fiyat konusunda anlaşmıştık denıyelım dedı bir adet bana anlaştığımız fiyattan havale gonderdı parayı gerı gonderdım adama tek cihaz lazımmış:)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst