VFR YARDIM

VRV Daikin'in Çıkardığı birşey aslında...

Normalde Adı VRF 'dir...



daıkın ilk vrv'yi icat edendir vrf daha sonraki firmalar için geeçerlidir daıkın bu işin ağa babasıdır ;)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
değerli meslektaşım dehaservis,bu konu öyle anlatmayla burdan olmaz,cihazın işletmeye alma manual kitabını eline alıp tek tek okuyup cihazı tanıyacaksın,bazı vrv le otomatik adresleme yapar,bazı modeller ise dip swich ile ,bazıları ise kumandadan adres ataması yapılır,siz cihaz etiketindeki modeli öğrenip bana mail atın,eğer şehir olarak yakınsanız yardımcı olalım,yoksa en yakındaki vrf yetkili servisine başvur,cihazıda rastgele kurcalama elinde kalır,büyük zararlara yolaçabilirsin,kolay gelsin...
 
Arkadaslar, hem vrf, hem vrv, hemde fancoil sistem haberlesmelerinde bu tur problemler oluyor.Eger mekanik bir ariza olmadi ise, kablo cikmasi, temassizlik, kablo kopmasi ekipman arizalari disinda ...Bunlar yukarida da belirtildigi gibi programla 10-15 dk da duzeltiliyor..Bu abartilacak, nasil yapti yavv denilecek bir durum degil..Herkesin anlayacagi dille soylemek gerekirse, bilgisayar baglantisiyla sisteme sinyal gonderiliyor, butun sorunlar birbir karsiniza cikiyor, sonra isin tedavisi yapiliyor..
 
sorunu çözdüm arkadaşlar saolun
 
o kadar yardımdan sonra sorun çözüldü ile konuyu kapatmış olman güzel olmuş sorunun nasıl çözüldüğünü bütün arkadaşlar öğrendi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,234
Mesajlar
916,032
Kullanıcılar
450,034
Son üye
aaaahaha

Yeni konular

Geri
Üst