Uzaktan Kumandalı Vinc Panosu

brc test otomasyon firmasının temsilciliğini yaptığı bazı ürünler var bu konuda. göz atın isterseniz:

Ürünlerimiz
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Herkese Merhaba,

Konu eski ama sanırım benim için en ideali bu başlık :)

Elektronikle amatör olarak ilgileniyorum, o yüzden çok fazla bilgi sahibi değilim.

433 mHz RF modül ve PIC16F877 mikrokontrolcü kullanarak bazı amatörcihazlar yaptım. Örnek olarak, ds1820 ile ölçülen sıcaklığı RF ile gönderdim. Açık alanda 50-60 metreye kadar sorunsuz çalıştı. Ancak şimdi, yaklaşık 500 - 600 metre mesafeye bazı bilgiler göndermem gerekiyor ve buna uygun, kullanımı basit bir modül de bulamadım. 433 MHz'lik standart modülü, PIC'in RX-TX pinlerinden rahatça kullanabiliyorum. Ama 500 - 600 metre mesafeye bilgi gönderecek modülde de bu basitlik olabilir mi ?
 
arla2010 internetten arattır işini görür,her türlü uzaktan kumanda işi var
 
Arkadaşlar merhaba ben engelliyim ve kendi imkanlarımızla bir asansör yaptık, ama aldığımız elektrikli vinç kablolu bunu uzaktan kumandalı yapmak istiyoruz bu mümkün mü? İstanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı? ne yapabilirim?
 
Arkadaşlar merhaba ben engelliyim ve kendi imkanlarımızla bir asansör yaptık, ama aldığımız elektrikli vinç kablolu bunu uzaktan kumandalı yapmak istiyoruz bu mümkün mü? İstanbulda yaptırabileceğim bir yer var mı? ne yapabilirim?

Bu tabikide mümkün lakin bütceniz nedir ona göre bir firma bulunmalı
 
Bütçe 200 tl veya daha da çıkabilirim.Ciddi anlamda ihtiyacım var bu düzeneğe bir an önce yapıp kurtulmak istiyorum.Firmalar da pek ilgilenmiyor, elektrikli vinçi aldım ama kablolu ve dğmesi hem çok sert hemde kısa hiç bir işime yaramıyor.Bu konuda yardımcı olabilecek birileri çıkarsa çok mutlu olurum.
 
Ben İzmirliyim firmamın sattığı kumandalar size çok pahalı gelir. Daha uygun bir firmayı araştıracağım.
 
Açıkçası ben piyasadan anlamıyorum. Yani biz elektrikli vinçi 500 tl aldık.Maliyeti nedir sizin firma da? Ben işin içinde olmadığımdan dolayı fiyatları bilemiyorum .
 
Benim çalıştığım firma küçük tonajlı vinç çok nadir yapar mesela 500 kg zincirli vinç satarız en küçük oda 10 bin lira falandır. 500 kilodan 150 tona kadar aralıkta üretim yaparız.
 
Anlıyorum.Doğru diyorsunuz, bana bir elektonikçi lazım.büyük çaplı firmaların benimle uğraşacağını sanmıyorum:D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,184
Mesajlar
915,689
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst