tezim için örnek proje olarak 34.5/0.4 kV 1000 kvA lık proje örneği lazım

recep hocadan, sen?
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaş bu pek iyi olmadı:) neyse yinede yardımlaşalım, ben turgay elektrik 4.sınıf 1. öğretim, bilmiyorm tanıyışıyo muyuz en azından sima olarak tanışıyoruzdur, ben her salı recep hocanın yanına uğruyorum ama kimseye denk gelmedim bitirme konuşan. Bide bana bi dosya vermişti incelemem için, bu hafta getir başka öğrencilere de verelim dedi, sizlere vericek heralde vermese de iste, örnek trafo merkezi projesi,
 
4.sınıf 1.ogretımden Tuce bende...Ikı kısı yapıoruz bız bıtırmeyı ve pazartesı gunlerı yanına gıdıyoruz hocanın o yuzden denk gelmemıstır.Recep hoca o dosyadan bızede bahsetmıstı bı arkadasınıza verdım o getırsın sıze vercem demıstı, bırının proje 2 calısmasıymıs sanırım.Pazartesı tekrardan ugrucam recep hocanın yanına bakalım...Ben burda bı muhendısle gorustum asırı ıcerıklı bı calısma ıstemıs sızden bız genelde pratık yoldan yapıyoruz herseyı hocanın ıstedıgı tarzda bı proje bulman zor dedı.
 
Evet hocann istedği gibi örnek proje bulmamız zor. Şimdilik bişey yok ama sıkışcaz gibi geliyo. Ben dosyayı salı günü getirebilcem, okula tek gün geliyorm o da salı. Çarşamba falan hocanın yanına uğrarsanz alablrsin dosyayı. Ya aslnda çokta bişy bekleme resmi yazışmalar falan var içinde, bide bi kaç çizim var.
 
tamam ben çarş. günü fln alırım. gerçi hocanın da pek geldiği yok okula maalesef... resmi yazışmaların fln bize faydası ne olcakki yaa :s zaten ben kitabın arkasındaki o proje örneğine de baktım açıkcası hiçbişey anlamadım :) yapabilcez mi merak ediyorum :)
 
Bilmiyorum yapabilcek miyiz:) ama bi keresinde hoca ile konuşurken biz sizden çokta bilimsel bi çalışma beklemiyoruz demişti, umarım yapabilirz. Ben bu hafta bi kaç bişey bulmuş olarak gitmek istiyorum hocanın yanına, artık kızacak hoca kaç hafta oldu ortada bişey yok:)
 
biz de bişeyler yaparak gitmek istiyoruz ama şimdilik bişe yapmadan gitcez :) umarım yetiştiririz :)
 
Aldınız mı dosyayı? nasıl işe yarar mı:) bu hafta da ales var ama en kısa zamanda ciddi olarak çalşmaya başlycam ben:) sizin nasl gidiyo
 
dosyayı almadık yaa geçen p.tesi gitmiştik bi de yarın gitcz yarın verir heralde.. bizde de daha elle tutulur bişey yokne hesaplamalar var ne trafo hakkında bilgiler :) biz de bu hafta fln artk başlarz :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst