telit gl865 dual FOTA kullanımı hakkında

Gprs bağlantısını kurduktan
Download yapacağınız site deneme.com
Download yapacağınız sayfa yazilim.com
Cihaz yazılımı sorgulayacak cihaz id 30 olsun
yazilim.php adresinde id alıp ona göre hex kodlarını yollayan sayfa kodunun yer aldığını düşünelim

GET /yazilim.php?id=30& HTTP/1.1\r\nHost: www.deneme.com\r\nConnection : Keep-Alive\r\n\r\n komutunu yollarsanız zaten server size hex kodlarını yollayacaktır.Üstteki kod ile telemeteri cihazından servera veri yolluyorum ama bana cevap lazım olmadığı için server geri dönüş yaptırmadım.php kodda yardımcı olabilirim.Bu mantıkla deneyelim olması ftp ile download deneyebiliriz

iletişim yöntemim ve açtığım port tcp üzerinden yapılıyor ve artık onu değiştiremem ama bu şekilde çalışır zaten. merak ettiğim bu hexi normal yolla tcp ile veri alır gibimi alıcaz yoksa telitin OTA komutunu kullancakmıyız? şuan yaptığınız benim serverda komut gönderince hex gönderebilir ama bunu normal yolla değilde telitin bufferına almak istiyorum yani OTA komutları ile. şuan bu şekildemi?
 
FOTA da benim anladığım telit içindeki yazılımın güncellenmesi (firmware over the air) Sizin dediğinizin yapılması için bence phyton kullanarak telit içine yazılım yazılacak.Bu yazılım srverdan yazılmı indirim seriden mcu ya atacak gibi gözüküyor.
 
evet hocam bu komutların kullanımına ihtiyacım var.
 
fota hem telitin yazılımını güncelliyebiliyor ayrıca buffer desteği ilede external mcu da güncellenebiliyormuş. okumaya devam ediyorum yarın muhtemelen telitin türkiye temsilcilerindende destek alabilirim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,190
Mesajlar
915,724
Kullanıcılar
449,960
Son üye
katzeimar

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst