MAIN_LOOP
Tepkime puanı
892

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Saygılarımla
    Ben bitirme tezimde fota ile telit gl865 üzerinden pic mikroişlemcimin kodlarını güncellemek istiyorum. Görüyorum ki sizde bir zamanlar aynı konu üzerine çalışmalar yürütmüşsünüz. Sizin tecrübelerinizden yararlanmam mümkün müdür?
    Hocam kolay gelsin az önce enerji ölçer priz ile ilgili mesajınızı okudum benim de böyle bir priz yapmam gerekiyor ancak ölçüm için prizin içinde ne tür aygıtlar kullanacağımı bilmiyorum akım ve gerilim ölçmek için prizin içinde sığacak şekilde ne tür aygıtlar kullanmalıyım arduino vb kullanmalı mıyım veya yazılım olarak ne kullanmalıyım bilgilendirirseniz çok sevinirim..
    İyi geceler abicim. 23 yaşında genç bir kardeşin olarak 3-4 gündür manna ile ilgili arastırma yapıyorum bilgin dahilinde danışmak istediğim şeyler var uygun oldugun zaman tesekkur ederim:)
    merhabalar 2 adet 5v dc motor var ben buna potansiyometre ile ayarlı hale getirmek istedim lakin boşta çalışınca pot ile sıkıntı yok ama pervanesine yük bağlayınca potsuz döndürüyor pot ile döndürmüyor hatta pot lar yandı hep ısıdan 0.5k,1k,2.2k ve 10k pot kullandım yeri geldi 3, 5 ve 9v ile bağladım ama yandı , çektiği akım eksik kaldığından mı dönmüyor pot yanıyor ?
    İyi günler, CO2 laser konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Aliexpressden aldığım kontrol kartı ve step motorlar gümrükte kaldı alamadım, projem yatıyor. Bu kartı çizebilirim demişsiniz. Acaba bana yarım edebilirmisiniz ?
    mrb mach3 5 eksen karta nasıllazer baglantısı yapabilirim hangi programları kullanmam gerek uzun süredir araştırıyorum henüz ulaşamadım
    merhaba tabletimin sarj yeri lehim yerlerıyle beraber koptu.toshiba wt8a102 model .bir de hiçbir lehim yolu görünmüyor.nasıl yaparım.nereden kablo çekmem gerekir?yardımcı olur musunuz?
    Merhaba, mekatronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim bitirme projemde eeg cihazı ile uygulama kontrolü yapmak istiyorum. Bu konuda bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim.
    [email protected] adresinden ulaşırsanın minnettar olurum
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,872
Mesajlar
913,218
Kullanıcılar
449,466
Son üye
Only Black

Yeni konular

Geri
Üst