Teknik Eğitim Fakülteleri İle İlgili Gelişmeler!

ya abicim hep aynı şeyler.benim gözlemim bu iş mühendislik ile sonuçlanmayacak.Fakültedeki hocalara da bakıyorum onlar bu konun açılmasını konuşulmasını dahi engellemeye çalışıyorlar."Bunuda bazı gelişmeler var çok gürültü koparmayalıma" getiriyolar.Ortada acayip bir durum var.Birileri birlik olalım sesimiz daha yüksek çıksın derken başka birileri bu işin duyulmamasını sağlamaya çalışıyo.Ne olduğu belli değil.Ancak bu işin sonu kötü...Şu an okuyanlar kapatılmış bir fakültenin öğrencileri konumundayız.Mezunlar yine bi yerlerde çalışıyolar ancak bizim işimiz daha kötü görünüyor...
 
yeni MEB bakanı Nimet ÇUBUKÇU olmuş, bakalım bu bakan neleri değiştirecek :)
 
Arkadaşlar,
Şimdi önemli olan yeni meb bakanının TEF'lilere ve teknoloji fakültesi konusuna hangi açıdan baktığıdır. En erken zamanda TEF'lilerin sıkıntılarının yeni Bakanımıza anlatılması ve yeni yasa çalışmalarında TEF mezunlerının ve mevcut öğrencilerin ünvan sıkıntısının dikkate alınmasının önemi anlatılmalıdır. Tabii bu iş yine TEKEV yöneticileri ile birlikte Sayın Milletvekilimiz Hüseyin GÜLSÜN'e düştüğünü düşünüyorum.
 
unutun dostum artık herkez degişti
milli eğitim bakanı çalışma
sosyal güvenlik bakanı

oooo ölme eşegim ölme
 
aga bu nasıl bır muamma dır boyle yaaa 15 gun ara ıle haberler degısıyor fıkırler sıksık degısıyor kı bu kadar bakana tekrardan dert anlat onaylat felan zor olacak... ama daıma destekcıyım henuz gazı tek elektronık ogretmenlıgı okuyan bırı olarak sonuna kadarda bu ısın arkasında olacam yukarıda lınk ı verılen sıte de her kesın oy kullanmasını ıstıyorum fakat bır sorun var orada heralde ben goremedım sorun cozulsun dıe oy atıoz fakat nasıl cozulecegını goremıom ..... sendıka ıslerıne donmeye basladı bu ıs kafadakını bıtırdım mı gerısı gelır :):):):) ıns hayırlısı olacak
 
Arkadaşlar,
TEKEV'den Teknoloji Fakülteleri ile ilgili yapılan son açıklama aşağıdaki gibidir.

Teknik Eğitim Fakültelerinin kapatılarak Teknoloji Fakültesine dönüştürülmesi hakkında yapılan çalışmalar, MEB tarafından değerlendiriliyor. Teknik Eğitim Vakfı Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre; Teknoloji Fakültesi’nin kurulması hakkındaki YÖK tarafından MEB’e gönderilen yazının içeriğin de kurulacak Teknoloji Fakültesinin çıktılarının Uygulama/Teknoloji Mühendisi olacağı açıkça belirtildiği bildirilmektedir.

Genel Başkan Mustafa AKSOY’un yaptığı açıklama da, “MEB Yüksek Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından ivedilikle yürütülmekte olan çalışmalar Teknik Eğitim Vakfı Genel Merkezi tarafından yakinen takip edilmektedir. MEB ‘de bütün Genel Müdürlükler ve Daire Başkanları nezdinde görüşmelerimizi, bilgilendirmelerimizi aralıksız sürdürmekteyiz.” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ilgili birimlerinin konuya ilişkin görüşleri ve önerileri alınmak üzere Daireler bazında çalışmaların yapıldığı, özellikle yapılan düzenleme ile Teknik Öğretmen Yetiştirme Sistemi de dahil olmak üzere, bir çok konunun ivedilikle ele alındığı bildirilmektedir.
Teknoloji Fakültesi Modeli Hakkında MEB ne yapıyor?
 
ben lisede okuyorum. 2yıllık kaltı diyorlar bu konu hakkında bilginiz var mı? varsa lütfen
*************@hotmail.com
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar 3795 sayılı kanunu işlenebilir hale getirmek vardı bir ara gündemde şuan pek bahsedilmiyor bilgisi olan varmı
 
sayın volcanoos,

Ben teknik lise 12 sınıfı bu sene bitirdim.teknoloji öğretmenliğine girmek için say-2 ve say-2 den demi sorumluyuz acaba?
yanıtlarsanız sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,397
Mesajlar
917,249
Kullanıcılar
450,282
Son üye
emrekrtd11

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst