
Zaman rölesi bobinini ana kontaktör bobinine paralel bağlıyorsun. Zaman rölesi NC kontağını da stopa seri bağlıyorsun . Hadi çiz bakalım.Start butonuna basinca motor calisacak ayarlanan sure sonunda duracak.her starta tekrar bastiginda sayma başa dönecek.
Bana bu devreyi çizebilirmisiniz
Bu dediğin hiç olmaz nasıl tek tetiklemeyle ayarlanan süreyi saycakZaman rölesi bobinini ana kontaktör bobinine paralel bağlıyorsun. Zaman rölesi NC kontağını da stopa seri bağlıyorsun . Hadi çiz bakalım.
.Senin görüşün ne?Bu dediğin hiç olmaz nasıl tek tetiklemeyle ayarlanan süreyi saycak
Nasıl olacak çizermisinAnlaşılan sen her çalışma anında basınca da zaman sıfırlansın istiyorsun. Çift kontaklı start butonu kullanıp kapalı kontağı üzerine ana kontaktörün NO kontağını ve zaman rölesi bobin devresini bağlayıp oradan devam edeceksin.
100 verdim evladım . Aferin