Parmakla Araba Çalıştırma, Cep ile Araba Çalıştırma

Main_loop kardeş hakikaten cok güzel bir sistem yapmışsın. Cogu insanın hayalindeki şeyi sen yapmışsın. Tebrik ediyorum seni. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın.
 
sayın Main_loop bu yazını okumamiştım bu projen şapka çıkartılır proje tebrik ederım :)bişey sorcam bağişla bıraz kabaca olacak madem boyle projeyı hayata geçırdın çalıştırdın neden eften puften basıt devrelerle uğraşıyorsun mesela taksi çağırma sistemı yasal olmıyan bır proje :)yoksa ılla benım ayranım ekşi değıldır dıyenlerdenmısın:))
 
Sn.MAİN_LOOP parmak izli personel tanıma sistemli projeniz güvenlik sınırını üst sınırda tutmak isteyen şirket ve kurumlar için idealdir.Tebrik ederim.Umarım,umduğunuzdan da fazla ekonomik destek bularak,bundan sonraki gözün retina tabakasını tanıma sistemli projenizi(Elektronik konusundaki hakimiyetiniz ve özel yeteneğinize bakarak,bunu da kolaylıkla yapacağınız görülüyor.)bu forumda tanıtırken görmeyi benim kadar forumdaki diğer arkadaşlar da sabırla bekleyecektir.Projenizin ayrıca,bilim-kurgu ve "kara şimşek" dizilerine meraklı,teknolojiyi seven insanlar için,ayrı bir fantastik ve çekici bir özel yanı da bulunmakta.:) Foruma katılımınızdan bu yana kısa sürede sağladığınız büyük katkıya da ayrıca minnettarız.Bu projedeki başarınızın,diğer yapmakta olduğunuz taslak çalışmalarınızda da, ayni hız ve şekilde devam etmesi dileğimle.Yalnızca bu forumun değil,tüm Türkiye'nin sizin gibi araştırmacı,yetenekli,uygulamada başarılı insanlara şiddetle ihtiyacı vardır.Uyguladığınız bu sistem,bina güvenliği için düşünülmüş modern bir sistem konumunda idi.Siz bunu otomotiv üzerine uygulamış ve işlevselliğe dönüştürmüş bulundunuz.Araba kiralama şirketleri örneğinde olduğu gibi,personelin güvenlikli kullanımını ve emniyetini sürekli en üst sınırda tutmak isteyen kurumlarca benimsenip finansal kaynakla destekleneceği kesin görünüyor.Başarılarınızın devamını diliyorum.Kolay gelsin.

çok teşekkür ederim.

sistemin bütün özelliklerini anlatacak bir kısa film çekilecek yakında.profesyonel bir reklam hazırlanacak. aracın cep telefonuyla çalışma,durdurma,kapı açma,kapatma,cam açma,kapatma yaklaşınca kapı açma uzakllaşınca motor stop,cam kaldırma,kapı kilitleme gibi özellikleri bu filmde tanıtılacak. film çıktığında burada yayınlıycam test aracı olarak bir escalado birde anadol kullanıcaz. yeni ve eski her arabaya takılabilirliğini göstermek için.
 
sayın Main_loop bu yazını okumamiştım bu projen şapka çıkartılır proje tebrik ederım bişey sorcam bağişla bıraz kabaca olacak madem boyle projeyı hayata geçırdın çalıştırdın neden eften puften basıt devrelerle uğraşıyorsun mesela taksi çağırma sistemı yasal olmıyan bır proje :)yoksa ılla benım ayranım ekşi değıldır dıyenlerdenmısın:))

teşekkür ederim sn.tkn126

bazen basit gibi görünen projeler bu tip projelerden daha çok para kazandırabiliyor. benim başıma çok geldi bu durum aylarca uğraşıp programını yazdığım onlarca projeden beş kuruş para kazanmazken iki günde çıkarttığım projelerden araba parası kazanabiliyorsunuz. ihtiyaca yönelik çalışma yapmakta fayda var. ihtiyacı tespit edip ona göre hareket etme zamanıdır.
artık mesleki tatmin boyutunu aştık.robotik konulu forumlarda "kim robot yapmak ister" diye bir konu açılmı orada bir kaç resim yayınladım. 2007 yılında ekip olarak yaptığımız bomba imha robotu var. bir adet satıldı. 2 sene sürdü. demek istediğimin tam somut örneği. 80 adet satılmassı planlanıyordu
 
robotu 2007 yılında meteksan sistemde bitirdik. emniyete bir adet satıldı.sonrası nemi oldu

haberlerde duymuşsunuzdur meteksan sistem batırıldı.
emniyet kanadadan mk2 allen vanguard isimli robotu aldı

bizim yaptığımız robot bu robottan kat ve kat daha üstün özellikllere sahip olması,daha ucuza mal olması en önemlisi yerli olmasına rağmen emniyet teşkilatı kanadadan aldı. yani kısacası bu ülkede bişeyler dönüyor sayın arkadaşlar.

bu robotu dört kişi yaptık 2makina 2elktronik

ankara ostimde mekanik aksamları tek tek solidworks teki çizimler cnc de yapıldı
elektronik tasarım ve firmwarelar tamamen bana ait. bukadar emek bu kadar çaba.
emniyetin ankara gölbaşındaki bomba imha krim.daire bşkl. 1 kilo c4 imha denemesi yapıldı.
cihazın koluna geri tepmesiz sutopu (aker) silahı takılıyor.imhayı bununla yaptık.


IDEF2007 fuarına katıldık.fuarda başbakan tebrik etmişti. şimdi başbakana gidip tamam bizi tebrik ettiniz ama neden 80 adet kanadadan aldınız diyebilmek lazım.
 
sizler geleceği tasarlayanlarsınız tebrik ediyor güzel çalışmalar diliyorum.
benim gibi aracına bu sistemleri takmak isteyenler piyasaya cıkmasını bekleyecektir. dilerim fiyatı uygun olur.
kolay gelsin
 
sizler geleceği tasarlayanlarsınız tebrik ediyor güzel çalışmalar diliyorum.
benim gibi aracına bu sistemleri takmak isteyenler piyasaya cıkmasını bekleyecektir. dilerim fiyatı uygun olur.
kolay gelsin

hocam teşekkür ederim.

sistem şuanda bütün testleri geçti. sadece anahtarsız giriş ve çıkış için bir program yazıyorum buda inş 2 haftaya bitecek.
satış rakamı 600$ olarak belirendi. bu fiyata bütün sistem dahil. gps araç takip + telefon kontrol + anahtarsız giriş çıkış + parmak izi + alarm özelliği. tanıtım ve reklam filmi için rfid nin bitmesini bekliyorum.buda bitince satışa başlanıcak. hatta bu forumdan isteyen arkadaşlara fiyatta indirim yapmayı düşünüyorum. kendi arabamda zorlanabilecek en kötü şartlara zorladım. 2 senedir birtek arıza olmadı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,197
Mesajlar
915,759
Kullanıcılar
449,976
Son üye
ARALSAN

Yeni konular

Geri
Üst