Ramazann.
Üye
Panonun resmini atarsan yardımcı olabilirimEkli dosyayı görüntüle 102010herkeze merhaba.Bu resimde eklemiş olduğum paket şalteri işletme içerisinde asenkron motorların hemen yanında bulunuyor.Motora müdahale esnasında bu şalter kapatılıp işlem yapılıyor.Daha sonrasında açılıp motor çalıştırıyor.Brnim sorum bu şalteri bağlantısı nasıl oluyor.Ana panodan bu şaltere nereden nasıl kablo çekiliyor.Simdiden tesekkurler
Reklâm ibarelerini silerseniz belki cevap veririz. Tabi olay reklam değilse.Ekli dosyayı görüntüle 102010herkeze merhaba.Bu resimde eklemiş olduğum paket şalteri işletme içerisinde asenkron motorların hemen yanında bulunuyor.Motora müdahale esnasında bu şalter kapatılıp işlem yapılıyor.Daha sonrasında açılıp motor çalıştırıyor.Brnim sorum bu şalteri bağlantısı nasıl oluyor.Ana panodan bu şaltere nereden nasıl kablo çekiliyor.Simdiden tesekkurler
Panonun resmi yok maalesef kumanda devrelerini öğrenmeye çalışıyorum o yüzden bunu merak ettimPanonun resmini atarsan yardımcı olabilirim
Markayı sonradan fark ettim.Reklam amacım değil.Sadece kumanda devrelerini öğrenmek istiyorum.Bu şalteinde bağlantısını merak etmiştim.Reklâm ibarelerini silerseniz belki cevap veririz. Tabi olay reklam değilse.