Otomatik olarak sayı girişi yapmak

ismail_32

Üye
Katılım
15 Ara 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
31
öncelikle merhaba herkese ben bir devre yapmak istiyorum ve nasıl yapılacağını bikmiyorum sizden yardım almak istedim. Ben öyle bir devre yapmak istiyorum ki mesela klavyeden saniye 3 defa 3 tuşuna bascak, saniyede 1 defada da 1 tuşunu bascak ama benim bunu Caps Lock tuşuna bastığım zaman açılcak bidahaki bastığım zaman kapanacak. evet abilerim ben sizden bunun devresini devre şemasını kullanılacak elemanları istiyorum. yapması zaten en kolay iş :) yardımlarınız için şimdiden teşekürler ...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz birşeyler öğren ondan sonra takıldığın noktalarda foruma soru yaz. Git biraz araştırma yap, internette araştır, kitap oku, bir iki basit devre kur çalıştır. Oyle bol keseden atma. Yazdıklarından çok havada kalıyor. Emek olmadan yemek olmaz.
 
devrede neler kullanılacağını bilsem sorun değil
 
olay da bu zaten. bir yerden başla araştırmaya.
 
forumun arama kısmından birşeyleri araştırabilirsin, internet arama motorlarını da kullanabilirsin. ödevini yaptırmak istiyorsan burası uygun bir yer değil. buradaki arkadaşlar sadece yardımcı olabilirler. yani balık vermeyip balık tutmayı öğretmek daha iyidir.
 
herkes birşeyler söylüyor ama ben sadece nasıl yapabilirm diye sizlere sormak istemiştim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,299
Mesajlar
916,535
Kullanıcılar
450,131
Son üye
mrtblkl

Yeni konular

Geri
Üst