Otomatik devreye giren jeneratör

senin en önce kurulu gücünü beyan etmen gerekli.zira kesintisiz güç kaynagın (ups) da bu kapasitede olmalı ve transferi ups üzerinden gerçekleştirecegine göre jeneratör bulmak zor iş degil.yüzlerce marka var. gerçi bu ülkenin bile her markası çinlilerle işi hallediyor buda başka yönü.fakat korkulacak bir şey yok sen internet aracılıgı ilede jeneratör hakkında bir neticeye gidebilirsin.bu enerji sistemlerinin seçilirken güç olarak praym olarak dikkate alınması gereklidir.stadbay güçüyle seni kandırabilirler.yinede elektirikçi gelsin kurulu gücünü hesap etsin sonra yola devam edersin.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ederim. A.S.M deki diğer doktor arkadaşım da bölgemizde direk servis hizmeti alabilecek olmamız sebebi ile gebzede bu işi tek profesyonel anlamda yapan kişiden hizmet almamızın daha iyi olacağını düşündü ve loncin marka bir jeneratör ile sistemimizi kurmaya karar verdik. İnşallah pişman olmayız hepinize tekrar teşekkür ederim.
 
otomotik devereye giren jeneratör şeması acil öğrenmem gerekiyor şimdiden teşekürler
 
Arkadaşlar ben evimdeki elektrik kesintileri için bir sistem düşünüyorum yardım lazım.
Sistem şöyle jeneratör elektrik gittiğinde otomatik devreye girecek bunun için nasıl bir bağlantı yapmam gerekiyor ? Kontaktör röle vs nasıl bir bağlantı yapmam gerekiyor ?

Sent from my ASUS_Z00AD using KontrolKalemi Forumu mobile app
 

Forum istatistikleri

Konular
128,289
Mesajlar
916,462
Kullanıcılar
450,118
Son üye
TheTwize

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst