O.G. ve Y.G. Sistemlerden Farklı Görüntüler;

simdi arkadaslar ag diregindeki kacak konusunda bir arkadasamiz topraklama demis .fakat acaba oradaa o direklerin toprak temasi yokmuydu sizce bence onemli olan toprakla olan direnc yoksa topraklamanin olup olmamasi degil
 
yuksek gerılım trafoları trafolar...yuksek gerılım sıgortaları....yuksek gerılım kesıcılerı vb... bılgılere ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım ....
 
transformatörler bölümünde gerekli bilgileri bulabilirsin
 
Teşekkür mesajları silinmiştir. Lütfen teşekkür etmek istediğiniz kişiye + popülarite veriniz.
 
bu kesici yağlı kesici olduğundan dolayı böyle büyük hasar vermiş,şimdi ise sf6 gazlı kesiciler var hem güvenilir hemde bu denli tehlikeli değil.
 
Evet,yer altı için üretilen yeni kabloların bir çogu artık katmanlarında zehirli jel sürülerek üretiliyor.Arkadaşlar bu konuda dikkat edilmeli ve mümkün olduğunca tedbirli çalışılmalı.

bunu ilk defa öğreniyorum,YG üzerine satış deneyimim var ama tabii yıllar öncesinden,15 yıl filan oldu...bundan sonra makaraları filan incelerken dikkatli olmak gerek.....:))
 
ustam saol paylasım icin ineklere bnde üzüldm :D ama Demir direk zatn topraga temas edmiyormu ?
 
Resimleri göremiyoruz...
 
direğin dibi betondur iletkenliği az oysa ineğin ayakları suyun çamurun içinde. topraklaması olsa bile akım ineğin vücudunu tercih eder..
 
Aslında beton fena bir iletken değildir, hatta bence gidip o direğin direncini megerle ölçsek büyük olasılıkla kabul edilebilir değerler içerisinde çıkabilir bile .

Bence ölçülen direnç değeri çoğu noktada anlamsız kalıyor , zavallı hayvan büyük adım geriliminin kurbanı olmuş sanırım.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,847
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Geri
Üst