Mitsubishi klimasi arizasi

ELNUR

Paylaşımcı üye
Katılım
28 Nis 2011
Mesajlar
1,208
Puanları
131
Yaş
35
Konum
Zaqatala
Selam ustalar.Bir mitsubishi klimasinda ariza boyle.Klimanin uzaktan kumandanin tuslarina basdiginda klima bip diye ses veriyor amma klima hic bir islem veya hic bir led yanmiyor.klimanin uzerindeki tuslara basdiginda ise hic bir ses veya islem yok.amma kumanda ile basdiginda bip ediyor amma hic bir islem yapmiyor.Bu ariza neden kaynaklana bilir?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
alıcı göz alıcı kart arası kablo bağlantılarını kontrol ettinmi gardaşım..?
 
​Hayir kontrol etmedim...Bawqa neleri kontrol etmem gerek Abim.Birde bip sesi nasil ala biliyor kablolarda ariza varsa.Yardimin icin tewekkurler abim.Mutsubishi klimalari restart etmek oluyormu?Bunun bir alakasi ola bilirmi

 
Dostum..

Sorunun elektronik kartın üzerindeki ana işlemleri yapan chip yada entegrede sorun var görünüyor. Eğer işlemci varsa yüklü olan yazılımdada sorun olabilir.

Pek çözüm veren bir cevap olmadı ama sorununu ancak kart değişimi yada tamiri ile çözülür sanıyorum.
 
Selam Ustalar.Arizayi gidere bildim.Klimayi elektrikden ayirib yeniden kosdum ariza aradan kalkdi.Yegin elektrik oynamis klima bloka dusmus.Yardimci olan herkese tewekkurler
 

Forum istatistikleri

Konular
128,249
Mesajlar
916,172
Kullanıcılar
450,060
Son üye
ali karaöz

Yeni konular

Geri
Üst