Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

bende bir sürü para verip gittigim fuarlarda, firmaniz bünyesinde kaç kisi çalisiyor dediklerinde 3 dedigimde takmiyanlardan nefret ediyorum. 10 kisi çalistiranlar benim kadar mal almiyordur. 20 diyecem bundan sonra sanki gelip sayacaklar. :)
 
Fabrikada arkadaşların evde bozulan her şeyi getirmelerinden ve 2 saatte bir oldu mu diye sormalarından birde malzeme istemelerinden nefret ediyorum.
 
- Elektrikli şofben bağlamak
- Florasan lamba arızası yapmak
- İşin bitince eline sağlık aybaşında görüşürüz demeleri
- Bir işi yaparken başımda saatlerce beklenmesi
- Sanki işten anlarmış gibisine talimatlar verilmesi ( Anlardın sen niye yapmadın efendi )
Yinede bunların hiçbiri mesleğimden NEFRET ettiremez beni şartlar her ne olursa olsun ELEKTRİK BENİM HAYATIM......
 
Son düzenleme:
duvara çivili kroşe çakmaktan ve uzmnsl arkadaşın belirttiği gibi kornij montajından nefret ediyorum bu ikisi piyasadan kalksa acayip sevinirim :))
 
Bizim meslegimizden nefret edecek adam yoktur.Cünkü bizim meslegımız daha duzenlı ve dikkat + guven + titizlik + işe yogunlaşma olduktan sonra bu ışten sıkılmaz ınsan nefret etmez.Ben meslegımden cokk memnum Allah a cok sukur gecınme paramı cıkarıyo xD YAZAN arkadaşımı kutluyorum bende boyle dusunuyorum şahane bı sozz elektrıkcıler ıcın Faz gelecek yerden nötr esirgenmez ;)
Daha yenisin o yüzdendir :) Bende senin gibi aşkla başlamıştım... :D
 
Bir elektronik cihaz çalışmadığında;

çalışmama sebebini topraklama hattına bulup yenilenmesi gerekiyor diyenlerden;

Yenilenmesi neden gerekiyor sorusunun teknik olarak izahını henüz bulamamış olmaktan,
Ya öyle bi yakalamışssınki teşekkürler cevabına..
Ve bunu diyen servis elemanları (Teknik açıdan yeterli bilgiye sahip olanları tenzih ederim) topraklamanın ne olduğunu dahi bilmiyor ya...
 
evde yatmak varken hafta sonu komşuların para vermemek için usta cağırmayıp beni çağırmaları
 
:D hajı herşey iyi güzel hoş ranaada :D şu atık su pompaları yokmu ah ah :D elini vuramazsın :D pis kokar pislikle kaplıdır daha neler neler :D birde herşeyi bitmiş bir sıfır dairenin son anahtar priz montajından sonra ev sahibesinin ''Usatam size zahmet olucak ama şu tuvalet kağıtlığını takarmısınız'' deyip :D evindeki son kalan bütün işlerini yaptırması :D ondan sonra bu elektriği kim keşf ettiyse bu matkabı kim bulduysa sırayla ruhlarına birer fatiha okuyorum :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,393
Mesajlar
917,209
Kullanıcılar
450,277
Son üye
Hzomero

Yeni konular

Geri
Üst