KOMPRESÖRLERDE ENERJİ TASARRUFU

Arkadaşlar invertör uygulamasının sonradan normal yük boş yapan makinaya uygulan masını atlascopo tavsiye etmiyor çünkü motorun buna uygun olması gerekli ayrıca orjinal vsd makinalarda elektrinikon moduller bazı devir aralıklarını atlıyor sebebi vibrasyonun o devirlerde vidada artması bunun da vidaya zarar vermesini önlemek ayrıca sonradan vsd yaptıgınız makinayı ancak dogrusal olarak calısırken devriyle oynaya bilirsiniz orjinali durup tekrar çalışıp devreye girebilir orjinal olmayan makinalarda alt devirlerde çalışmanız yaglama problemi ortaya çıkarabilir ayrıca orjinal vsd durdugu zaman iç basıncı tahliye etmeden kalkış yapabiliyor sonradan vsd yapılmışta bunu yapamazsınız
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
biz 250 kw lık atlas copcoya sonrnadan abb inverter taktık 2 sendır kullanıyoruz % 40 tasarruf sagldık 6 ayda zaten amortı ettı hıc te sorun cıkarmadı atlas bıze takmayın yok bozulur felan dedı hıc te bısey olmadı. bu işleri yapan firmalar var güvenle inverter takınız kompresörünüze. selamlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,322
Mesajlar
916,708
Kullanıcılar
450,162
Son üye
SoftwareMan

Yeni konular

Geri
Üst