Kompanzasyon sorunu yaşamamanız için öneriler

hakan654

Üye
Katılım
24 Ocak 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
51
kompanzasyon sorunu yaşayan ve reaktif cezası ödeyen varmı?
Selam arkadaşlar. Gördüğüm kadarı ile bir çok arkadaşımız kompanzasyon sorunu yaşamakta. Ben bu konuda DATAKOM un rölelerinden başka röle tanımam. Hem kullanımı hem kurulumu hemde arıza tesbiti çok kolay. Ayrıca reaktörler SVC sürücülerle kumanda edildiğinden gereksiz enerji tüketimi olmadığı gibi kontaktörler sık sık sisteme giriş çıkış yapmadıklarından ömürleri uzamaktadır. Bu rölelerde çıkışlara icter kontaktör ister tristör isterseniz reaktör baglayabiliyorsunuz. akım trafosu veya faz sırası da önemli değil. Röle hatalı bağlantı varsa analiz edip düzeltme özelliğine sahip. İlk kurulumu ve kurulum sonrası reaktif oranları videoda görülmektedir.
Detaylı yardıma ihtiyacı olanlar videonun altına yazarak bana ulaşabilirler. Kolay gelsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Kompanzasyon mantığını bilen yeni nesil rölelerin hepsi ile iyi bir kompanzasyon yapabilir. Dolayısıyla bu konuda en önemli husus ürünün ekonomik olmasıdır. Ürünün fiyatı nedir?
 
Kapasitif yükün yoğun oldugu işletmelerde SVC sürücü olmazsa yada yerine kontaktör kullanılırsa hem sistemdeki cihazlarda (kontaktör, kondansatör gibi) yıpranma oluşmakta hemde gereksiz enerji tüketimi olmakta. Ürünün fiyatına gelince modeline göre fiyatı değişmekte. Ürünün Web adresinde firmanın telefonları mevcut. Ben ürünün satıcısı değilim. Sadece kullanıcısıyım. Şu ana kadar kurulumu ve kullanışı en kolay cihaz olduğu için burada paylaştım. Saygılar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,189
Mesajlar
915,717
Kullanıcılar
449,957
Son üye
sezercakmak

Yeni konular

Geri
Üst