kablosuz ağ sorunu

mef3000

Üye
Katılım
29 Nis 2008
Mesajlar
228
Puanları
1
Yaş
39
acer aspire 4710g laptopum var ve windows 7 ultimate yüklü.
sorunum evdeki kablosuz ağ dışındaki başka kablosuz ağlara bağlanamıyorum şifresiz olsa bile .Acaba neden kaynaklanıyor olabilir?
 
elle IP adresi girdiysen ve başka bir ağdaki IP adresi bloğu farklıysa bağlanamazsın....Örneğin senin IP adresin 192.168.2.2 dir başka bir modeminki 192.168.1.1 dir bu modeme bağlanamazsın...
 
Elle ip girmedim.IP otomatik al seçili.
 
ağ paylaşım merkezini aç.denetim masasından veya sağ alttaki bildirim alanından.gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirin sekmesinden ağ bulma açıkmı değilmi kontrol et.açık olması gerekli.buna rağmen bulamıyorsa başka bir pc yi aynı yerde dene.yada başka bir pc nin bağlantı bulduğu yerde dene.genelde şifresiz bağlantı bulmak çok zordur.yada wirelles modemler konum olarak sinyal dağılımını gerektiği kadar iyi yapamayacak şekilde bilinçsiz olarak konumlandırılır.sinyal daha dağılım göstermeden zayıflar.pc nin bunu görmemesi doğaldır.
 
ağ bulma açık.şifresiz ağıda görüyor.bağlantı zayıfta değil ama sadece evdeki kablosuz ağa bağlanabiliyorum.
 
yok kardeş ip de dns de otomatik almada ayarlı.format yolu gözüküyor bana anlaşılan.
 
çekmiyor olamaz mı acaba ? wireless cart tekrar yüklesen düzelebilir.
 
bende everest usg cift antenli wireless alıcı modem var.bu cihaz şifresini bildigim modeme baglanıyor ama internet acılmıyor .hep baglanıyorum ama herzamann nete giremiyorum.bu sorun nedendir acaba?
 
agları goruyor baglan dıyosun bellı br sure sonra baglantı yapılamadı uyarısı mı alıyosun verdıgı hata yada uyarı nedır bunu belırtırsen yardımcı olurum en son cozemessen bılgısayarına gırer cozerız problem deıl.. oncelıkle bılmen gereken su var.. modemın sıfreleme metodu wpa web .. ws ..dır egerkı sendekı sıfreleme metodu wpa2 baglanmak ıstedıgın modem web ıle krıptolanmıssa wın7 kbl etmeyebılır bı ıhtımal baglanamazsın... ve yuksek bı ıhtımal soylım... kablosuz aga tıkladıgın zaman gorunen aglar normalde sana uzak olan kablosuz aglar olabılır .. kablosuz aglar dataları rf dalgaları ıle tasır cogu kısı bunu bılır rf dalgaları ıse ruzgarla bıle tasınabılır.. sana yakın gozuken ag normalde uzakdada olabılır ve baglantı kuramassın dedııgım gıbı sorunun tam olarak ne? ne tur bır hata uyarı alıyosun sole yardımcı olmaya calısım...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,192
Mesajlar
915,737
Kullanıcılar
449,968
Son üye
ibrahimkalebayir38@gmail.

Yeni konular

Geri
Üst