jenaratör kumandası

Benım çalıştığım işyerınde,
BORUSAN firmasının kurduğu, 4 adet 1600 kva CAT generatör senkranısazyon sistemi var. Arkadaşlarında da dediği gibi, basit iş değil. Prof. firmalarla görüşmenız. "ekmeği ekmekçiden al, bir ekmek parası fazla ver" demiş atalarımız..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ArkadaŞim senİn İstedİĞİn sİstemİ yillardir yapan bİr fİrma var..jeneratÖr senkranİzasyonu,ÖncelİĞe gÖre sİsteme jeneratÖrÜ alma,Öncelİk sirasi ayarlari..
bİrazdan adini verecegİm fİrma bu uygulamalari bÜyÜk aliŞverİŞ merkezlerİnde,havalİmanlarinda,askerİ tesİslerde baŞarila uygulamiŞtir..
fİrmanin İsmİ:en-ko elektronİk kontrol sİstemlerİ
İzmİr menŞeİ bİr fİrmadir..
 
Yaralanmak İsteyen arkadaŞlara jeneratÖr senkron kontrol rÖlesİnİn baĞlantisini aŞagida verİyorum...

30ibcw7.jpg

11c49if.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
feritt arkadaşıma aynen katılıyorum.
 
tüm bu sistemlerin bağlanabilmesi için govarnörde hız kontrolu için ayar girişi gerekir. piyasada satılan jeneratörlerin çoğunda böyle bir hız kontrolu yoktur. jeneratörlerinizde hız kontrolu yoksa eklenmes gerekir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,272
Mesajlar
916,374
Kullanıcılar
450,098
Son üye
akaremir31
Geri
Üst