Fiber Optik Kablo Tünel İçi Sabitleme

kablo kanalı kullanamayacağınız için benim de aklıma Sn YaşlıUzman'ın önerdiği gibi bir çözüm gelmişti.
Sn. Muratdeli sizin gönderdiğiniz resimde ki uygulamayı pek çözemedim, o aparat gereksiz büyük değil mi, daha geniş bilgi verebilir msiiniz o aparat hakkında.. ve son olarak projenizde tipik montaj detaylarında bununla ilgili bir resim yok mu ?

Maalesef projede herhangi bir tipik montaj detayı sözkonusu değil. Malum biz bu işleri bu sistemleri geliştirenlerden öğreniyoruz. Bu aparatta, kablo ve sistemi satın almayı düşündüğümüz Alman AP Sensing firmasının ürünü. Detay ölçülerini bulamadım, kendilerinden istiycem, lakin tahminen 50-60 mm yüksekliğinde bir parça.

Bence oldukça ideal bir montaj aparatı. Kabloyu duvardan ayırıyor, oldukça rigid bir görüntüsü var ve kabloya zarar vermeyecek şekilde tasarlanmış. Lakin fiyatı oldukça yüksek(4,02 Euro/Adet).
Benzerini bulamazsak yukarıda önerilen malzemelerden birini kullanıcaz ya da bu fiyata katlanıcaz. Bakalım iş sonlansın sonucu yazarım.

Teşekkürler herkese.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,971
Son üye
umutcelik

Yeni konular

Geri
Üst