Elektronik kart tamir işinde para varmı geçinecek kadar

detroit

Üye
Katılım
14 Eki 2022
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
28
herkese merhaba ben engelli bir insanım ve elektronik ile ilgili bir bölüm okuyorum...Şu sıralar bir elektronik kart tamir dükkanı açmayı düşünüyorum ancak iş yapabilirmiyim bilmiyorum sorum şu ki bu işde para varmı geçinecek kadar ve bu iş nasıl öğrenilir
örneğin bir ekran kartının ram i bozulmuş olsun nereden tedarik ederiz cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...
 
Merhaba okuduklarımdan anladığım kadar senin bilgi ve tecrübe seviyen için geçinecek kadar para yok. Öğrenmeye gelince bulunduğun şehirdeki bir ustanın yanına çırak olarak başlamalısın. Buna imkan bulamazsan geçim için başka bir seçenek bulup, bu işi evde hobi devreleri kurarak, youtube videoları izleyerek geliştirmeye başlarsın.
 
güzel insan engelliyim deme kendine, beynin engelli olmasın yeter. elektronik kart tamiri her zaman para kazandırır. tabii bunun çeşitleri var. telefon, bilgisayar kartları- beyaz eşya kartları- oto beyinler- redresör ve invertörler - kaynak makinaları- ses sistemleri hepsi arıza yapar. artık yeni nesile geçtik nerdeyse tüm bileşenler smd ve işlemci kullanılıyor. bu da yedek parça yelpazesini çooook genişletiyor. marka ürünler kendilerine özel etiketli entegre veya değişik kod ve isimde standart bildiğimiz malzemeleri kullanıyorlar. tek başına öğrenilir mi? evet artık teknoloji ve internet sayesinde seyrederek okuyarak öğrenebiliriz. ama inan öğrenme süresi çoook uzun olacaktır. işin mutfağından geçip teoriyle (ki sen okuluna gidiyorsun) pratiği birleştirirsen, yani @tknsyn ustanın da dediği gibi bir ustanın bilenin yanında çıraklıktan gidersen bu işe olur merak etme. hani çıraklık nedir artık kaldı mı? yaş bilmem kaç olmuş filan bunları geç. ben emekli olduktan sonra elektronik kart tamircisi oldum. meraklı olduğum için sen daha yolun başındasın ve okulunu okuyorsun çok şanslısın. hayallerinin peşinden git genç adam ve sevdiğin işi yap.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,755
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst