Elektrik yapma makinesi!

Adam TEMİZ ENERJİ 'yi bulmuş, elektriği suda yıkıyor.
 
Gün geçmiyor ki bir embesil çıkıp saçmalamasın! Bu haberlerin amacını bilen beri gelsin. Cehaletin kanlanıp canlanıp vucüt bulduğu 2 tane avarel.
Ben biliyorum.
Kimseler kusura bakmasın acı konuşacağım.
Birileri sırf dedikodu için haber yapma peşinde. Böylece haber saatini de dolduruyor.
Bazıları bu videodan tıklanma ile çıkar sağlama peşinde.
Kimseler kusura bakmasın seyredenler de oltadaki balık gibi :p
 
Mesleki dezenformasyon a alıştık ama insani dezenformasyon a alışamayacam. Eskinin ustaları sözüm meclisten öte böyle soytarılıklar yapmazdı. Ağır başlı, sanayisinde mahallesinde adı sözü geçen saygı duyulan insanlardı.
 
Bizim en büyük problemimiz okumamak. Oku kardeşim inandığın dinin kitabı bile "OKU" diyerek başlıyor. Hayatı boyunca 2 kitap okumamış hasbelkader bir yerden hayata başlayıp iyi kötü bir iş öğrenmişsin ama kendini geliştirmek yerine her gün aynı sığlık ile dükkan kepengini açıp, akşam kapatmışsın işinle ilgili + değer yaratmamışsın, sonra çıkıp ben şunu buldum ben bunu buldum diye ortada dolaşmaya başlamışsın. Medya böyle şeyleri sever, bu olayın haber yapılması size verilen desteği değil, medya kuruluşlarının cahil kesimi gündemden uzak tutma çabasını gösterir. Haber inanılmaz derecede üzücü ve kötüyken altta ki yorumlar geleceğe dair umutları tamamen bitiriyor. Haber yorumlarından bir örnek paylaşıyorum.

yerli.PNG
 
Merhaba. Konuşmayayım hiç konuşmayayım dedim ama çok ağır konuşacağım! Elektrik hiçbir zaman cikletlerden çıkmıyor! Bilimsel temeli olmayan ve hiçbir bilimsel dayanağı olmayan yolları, sadece show/reyting amacı taşıyan böylesine beyhude çalışmaları yok hükmünde sayıyor ve malesef ki bir saygı da duyamıyorum! Sizin bu saçma sapan çalışmalarınız ilk elektrik mucitleri olan Faraday, Tesla ve Edison'un kemiklerini fazlasıyla da sızlatıyor, mezarlarından çıkıp kafalarını duvardan duvara vurmalarına neden olacak ipe sapa gelmez saçma sapan uygulamalarla bedava elektrik üretme çalışmalarıdır bunlar.

Örneğin çatıya 3-4 adet güneş panelini monte et ve kendi elektriğini ev veya dükkan için en temiz ve en kolay yoldan böylece üret, tüm olay budur, çok dolambaçlı yollara veya hiçbir bilimsel dayanağı olmayan dolambaçlı yollara sapmaya ne gerek var, boş olan çalışmalar bunlar. Rüzgarlı bölgelerde ise evin veya dükkanın çatısına rüzgar gülü koy ve elektriği bu yolla yine üret. Elle tutulur, uygulama değeri olan yolar sadece bu yollar. Amerika'yı yeniden keşfetmeye hiç ama hiç gerek yok,

Emekli polis amiri sn. Muammer Yıldız beyefendi de sonsuz bir döngüyle 1 koyup 4 alacaktı özel mıknatıslı devri daim makinesinden, aküyle ilk starttan sonra bedava elektrik gürleyip gelecekti, ama ne oldu, sadece Almanya üniversitelerinde bir show amacının ötesine de geçemedi. Gerçek dünyada gerçek yoldan elektrik üretme yollarını ciddi olarak araştırın, bilimsel düşünüp bu yolları bilimsel olarak gerçekleştirmeye çalışın. Dünya adına yapılabilecek en hayırlı çalışma yolu sadece budur. Kolay gelsin.
 
Bu beyinsizlerin yorumlarını görmemek için hiç bir yoruma bakmıyorum. Aklı yok fikri var. Telefonu çıkart diyen dayılardan değilse bende hiç bişey bilmiyorum
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20220915_175427_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220915_175427_com.android.chrome.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 8

Forum istatistikleri

Konular
128,462
Mesajlar
917,748
Kullanıcılar
450,402
Son üye
FurkanYAPC

Yeni konular

Geri
Üst