Elektrikçiler Kıl mıdır?

aslında buda geçmişin getirdiği sıkıntıdan kaynaklı bi şey çünkü zaman insan kişiliğini oturtmakta buda insanın davranışlarına yansıtmakta çünkü tüm meslektaşlarım bit çok zorlu maratonu sıkıntı acı kederli geçirdiler bu acı ve sıkıntılar zamanla insan kişiliğimize yansıdı bazen insan asabi bazen uysal bazen sakin oluyor hep bunlar geçmişin getirdiği tecrübelerdir

ne demek istediniz ben hiçbirşey anlamadım gerçekten kıl bir elektrikçisiniz heralde(şaka)
 
Bence birisi size kıl diyorsa, siz elektrikçiliğinizi gözden geçirin derim.
 
Evet Elektrikçiler kıl dır. Ve KIL olmak zorundadır ama sadece mesleğinde, maksadıda şudur lafımın. Elektrikçi genelde yaptıkları hatalar son hataları olur. İşlerini ne kadar titiz yaparlarsa çevrelerinde KIL olarak tanınırlar.
 
Evet Elektrikçiler kıl dır. Ve KIL olmak zorundadır ama sadece mesleğinde, maksadıda şudur lafımın. Elektrikçi genelde yaptıkları hatalar son hataları olur. İşlerini ne kadar titiz yaparlarsa çevrelerinde KIL olarak tanınırlar.

doğru söze ne denir tamamen katılıyorum
 
Başta Müşteri Velinimetimiz.Müşteri gelir, abi az bir işimiz var 5-10 dk sürer bizden iyibilirler servise eleman gönderirsin 5-10 dak. olmuş 2-3 saat ,ve buna benze bir sürü olaylar bu gibi olaylar karşısında elektrikçi KIL öyleme;Şimdi KIL OLLDUMM ABİİ.. :)
 
sn.tossun2008 katılıyom hata götürmeyen bi iştir elektrikcilik anlık bi hata hayata mal olur bu durumda dikkatli iş yapıldığı için çevrede "kıl" muamelesi gösmesi normaldir eline kontrol kalemini, pensesini alan herkez elektrikci olmaz yani priz değiştirmekle elektrikci olunmaz..

her ne kadar biri size mesleğinizi sorduğunda "Elektrik" dediniz zaman çok klasik bi işmiş gibi karşı tarafın tavrı değişse de zor meslektir... o türde davranan kişileri gecirin bakalım kompansazyon panosunun başına veya indüksiyon ocaklarının panolarına hayatlarında elektrikle prize fiş takmakdan başka işi olmayan kişileredir lafım ve mesleği küçümseyenleredir.

"KIL" bir mesaj oldu herhalde :)
 
ne demek istediniz ben hiçbirşey anlamadım gerçekten kıl bir elektrikçisiniz heralde(şaka)
evet sayın asi ama bu yeri geldiğinde nasıl diyecek olursan size bir örnek vereyim bizim meslek anlayışımızı ilkelerimizi bilirsiniz çok ciddiyetlik istiyen bir meslek ama şöyle karşımıza lakayıt biri dalgacı biri işin şuurunda olmayan biri çıktığında ister istemez kıl oluruz kıl olmamaızın nedeni bizi karşısındakinin hal ve davranışları oluyor ama işin ciddiyetinde olan biri şuuru yerinde olan biri karşımıza çıktığında bizde böyle bir durum yoktur. örneğin meslekle alakası olmayan biri karşına geçip bu böyle şu şöyle şunu niye şöyle yaptın bu böyle olmayacakmı sen bu işi bilmiyon be usta sanki 40 yıllık bir mesleki deneyimi varmış gibi karşıma geçip konuşursa ben kıl olurum bu benim ruhuma işlemiş ama yaptığım işi dikkatlice izleyen benle ciddi bir üslübla konuşan yeri geldiğinde susan 10 düşünüp bir söyleyen biri için bu kıllık söz konusu değildir bide bu geçmişten kaln bir şeydir büyüklerimizin yaptığı işi dikkatlice izleyen biri neyi nasıl nerede ne şekilde olacağını öğrenen yeri geldiğinde bilmediği bir konuda büyüğüne danışan biri olarak hep yetiştirildik gerek eğitim gerek uygulama safhalarında olsun hiçbir zaman ciddiyetimizi bozmadık buda bize geçmişten tecrübe olarak kaldı ve kişiliğimize oturdu bana kıl birimisiniz diye soracak olursan yeri geldiğinde.
:)
 
Son düzenleme:
Sayın muratyüğünt usta !
Bir de noktalama işaretlerine dikkat etseydiniz yazınız daha anlaşılır olacaktı.
Anlamak için 2 kez okumak zorunda kaldım.

Ama fikrinizde haklı olduğunuzu da ifade edeyim.
 
bende elektrik ustasıyım arkadaş itrinime değil vitrinime gelsinler, beğenecek olan bizi böyle beğensin. Kıl, kil, bunlar hikaye şeyler ALLAH o kıl düşünen insanlarada akıl fikir vermiş, kıl derken harcadıkları zamanı başarı için harcasınlar....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,367
Mesajlar
917,044
Kullanıcılar
450,238
Son üye
TaHao

Yeni konular

Geri
Üst