Chiller Devreye Alma Fiyat

beraber çalışmak dileği ile..



firma olarak Bakım anlaşmalı müşterilerimize 7/24 ariza servis veriyoruz ayrıca cihaz adedine göre fiyat indirimi yapabiliriz

ilgili:Yavuz KARA 0532-202-62-66 veya 0212-222-52-17

Arkadaşlar mrb. Alarko Carrier 30RB802,758 KW kapasiteli R410A gazı kullanılan soğutma grubumuz için yılda 2 defa (kış ve yaz modu) devreye alma fiyat teklifi araştırıyorum. paylaşımlarınızı bekliyorum. iyi çalışmalar...
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar merhaba. şirket olarak şubelerimizde kullandığımız toplam 5 adet Chiller imiz var. bunların yılda 2 defa kış ve yaz moduna alınması ile ilgili fiyat araştırması içersindeyim. tanıdığınız firmalar, devreye alma esnasında yapılan işler (gaz değişimi, vanaların kontrolü vs.) ile ilgili bilgilerinize ihtiyaç duyuyorum. paylaşımlarınızı bekliyorum. Herkese işlerinde kolaylıklar diliyorum.
Arkadaşım merhaba. Marka bilgisi verebilirsen eğer mevsim başı açılış ve mevsim sonu kapanış için fiyatverebiliriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,217
Mesajlar
915,880
Kullanıcılar
449,999
Son üye
Samidmrr

Yeni konular

Geri
Üst