buz dolabının motorumu arızalı ?

Hakkını ara bence onlardan kaynaklı bi sorun gibi
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
merhabalar. dün evde olmadığımdan dolayı dolabı kapıya bıraktılar. akşam eve alıp taktım çalıştı. az önce servis müdürü ile görüştüm yardımcı sargı yanmış termik role vs değişti filan dedi. bugün eski motoru biryere gösterecektim olmadı. yarın gösterip ona göre servise ödeme yapacağım. motor durumunu yazarım. bakalım ne diyecek ler
 
enteresan biz olsak yeni motor takardık parasını almazdık yanık motoru fabrikaya postalardık...
 
bugün fırsat bulup motoru bir yere gösterdim. sonuç hiç sürpriz olmadı arkadaşlar motor sağlam ! servis ile görüştüm haala olmaz öyle şey diyor. yardımcı sargısı yanmış bir motor o şekilde anlaşılmaz diyor. monofaze buzdolabı motorunda yardımcı sargının olmayacağını bir şekilde anlattım. sanırım anladılarki İÇİNİZDE ŞÜPHE KALMAMASI İÇİN ÜCRET İADESİ YAPACAĞIZ dediler. bu işlerden anlamasak gitti 400 lira. yazık .
 
Hem yanlış teşhis koyuyorlar hemde üste çıkmaya çalışıyorlar. Evet şüpheleniyorum arkadaş diceksin bu gibilerine. Geçmiş olsun.
 
geçmiş olsun onu kompresör yaparsın onu piknik tüpünü depo yaparsın tamam...
 
Kurbanı kendiniz kesiyorsanız kompresör ... :) şaka bir tarafa sessiz kompersör yapan arkadaşlar oldu ücreti iade almanıza sevindim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,209
Mesajlar
915,831
Kullanıcılar
449,988
Son üye
hmos23

Yeni konular

Geri
Üst