ANKET: En yararlı buluş hangisidir?

Ne kadar fazla sonuç bulduğunuz görüyor musunuz ve burada olmayan daha nice sonuçlar olduğunu? Frekans, dalga boyları, x ışınları, gama, kızıl ötesi, elektromanyetik tayflar... Bunlardan yararlanarak nerelere kadar gidecek acaba bu yol? Şu an yabancı bilim adamları neler yapıyor? Hologramlar, HAARP, sonic seslendirmeler, uzayda güneş ışınlarını yansıtacak dev aynalar... Cern hadron çarpıştırıcısı deneyi...

Acaba biz bu sorulara artık dünyada bilimin ne noktaya ulaştığından haberdar edilmediğimiz için mi, bu eski yanıtları veriyoruz?

Öldürülen Aselsan Mühendisleri, Cern'e katılacak fizikçileri taşıyan uçak.. Cavit Erginsoy 1967... Neden bizim fizikçilerimiz, bilim adamlarımız hep genç ve şüpheli ölüyor? Nedense biz hep bir şeylerin dışında bırakılmaya çalışıldık ve ben de dahil aklımıza hep aynı şeylerin gelmesinden, aynı yanıtlardan bunun büyük ölçüde başarıldığını anlıyorum..
 
bence en önemli icat elektrik ve petrolu kullanmak petrol ve elektrik olmadan cogu icat olmazdı kullanılamazdı
 
bence en ,nemli icat su an olmasada manyetik motorlar olaktir

bu sayede sifir maliyet sonsuza yakin enerji

ancak bunun olmasi icin once petrolun bitmesi lazim cunku petron devleri su an icin izin vermiyorlar
 
kesinlikle elektrik.aslında elektrik demek çok genel bi tabir olur.indükleme olayı benim için en yararlı buluştur.sonuçta bugün baktığımız şu monitör bile bize şu an çok basit gelen iletkende gerilimin indüklenebilmesi sonucu türemiş birşey.elektronları hareket ettirebilecek bir etki bulunmasaydı eğer şu an belkide en büyük icad yanmalı motorlar olurdu ki onunda elektrik olmadan bu seviyeye gelmesi imkansız.
 
eskilerden edisonun ampulun icadı yenilerden bilgisayar
 
Facebook ku kimse solemedi herhalde ;)

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,744
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst