ANKET: En yararlı buluş hangisidir?

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
Sizce günümüze gelinceye kadar şimdiye kadar yapılan en önemli buluş hangisidir?:confused:

Bence bankamatik(Atm)dir.Endüstriyel robotlar,internet,tablet pc,navigasyon sistemleri,uydu alıcı,renkli tv,lcd tv,led lcd tv,android cep telefonu,uzaklık sensörlü,ecu sistemli otomobil,power led armatürlü projektör lambalar,blu-ray sistemi,cd,dvd teknolojisi,nano teknolojisinin uygulamaları,insansız casus uçaklar,çok çekirdekli işlemciler,vb. buluşlardan çok daha önemlisi,ama en önemlisi bence atm'dir.

Herkesin düşüncesine şimdiden de saygı duyacağımı belirterek,ankete herhangi bir teknolojik buluş adını yazarak katılabileceğinizi umarak,katılımınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

İsterseniz şöyle yapalım,kim en fazla olarak verilen cevaplarda toplam tekrarlanma sayısıyla buluşun adını bu yolla kabul ettirirse eğer,bu buluşu en yararlı olarak da 1. seçmiş bulunalım.Daha adil ve eğlenceli bir şekil,bu şekliyle de olmaz mı sizce de?Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Bence paranın icadı. Sürekli kullanılan birşey ve para olmasaydı ATM de olmazdı.
 
Mesleğim veya mesleklerimiz teknoloji ile iç içe olsada teknolojinin o kadar da yaralı olduğunu sanmıyorum. Şuan ki sistemde geliştirilen kontrol edilen teknoloji insanları üretici ve tüketici olmak üzere ikiye ayırdığını düşünüyorum. Zaman zaman düşünüyorum gelecek kaygım olmasa herhalde bir köye, mağaraya inzivaya çekilirdim:)
 
Bence paranın icadı. Sürekli kullanılan birşey ve para olmasaydı ATM de olmazdı.

Cevabınız için teşekkür ederim ve ayrıca tebrik ediyorum,hayatı gerçekten de kolaylaştıran çok önemli bir araç çoğu zaman ve her yerde.Ama kredi kartı deseydiniz ayni şeyi söyleyemezdim,çünkü bilinçsiz kullanıldığında temerrüt faiziyle birlikte,icralar,mahkemeler insan olarak bireyleri tehdit ediyor gerçekten de.Zaten paranın kapasitesi kadar(Ne kadar para varsa o kadar harcanmasının) tarafındayım.(Lüks harcamaları gereksiz yere yapmamayı,ancak zordayken yapılmasını onaylıyorum) .Saygılarımla.
 
bence sıralama yapmak pek dogru degil hepsi birbiriylr baglantılı mesela yakıt yakıtı kullanan motor olmasa işe yaramaz
 
bence en büyük buluşlardan biride plastik tir.kullanım amacı çok geniştir.her alanda kullanılır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,767
Kullanıcılar
449,979
Son üye
schule48

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst