Alternatif Inverter

Ortalama fiyatları zaten biliyorsunuzdur. Alternatif aradığım inverter bu ortalama fiyatlar aralığında birşey olması gerekiyor. Hem fiyat hem de performans bakımından daha önce bahsettiğim gibi eş olması gerekiyor. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
aklıma takıldı neden delta degıl çunku şu anakadar 30 dan fazla delta takdım çok şukur sorun çıkarmadı
 
leo46 ' Alıntı:
aklıma takıldı neden delta degıl çunku şu anakadar 30 dan fazla delta takdım çok şukur sorun çıkarmadı

Arkadaşım,deltaya birşey demiyorum,delta ucuz ve fena değil,buna alternatif bir inverter arıyorum.
 
smd serisinde kaldığın müddetçe lenze önerebilirim. bazı fonksiyonları kırpılmış olmasına rağmen daha dayanıklı. fabrika içinde imal ettiğim makinalarda genelde panoyu açıp tamir yapmayı sevmediğimden :D dayanıklı malzemeyi tercih ederim.
 
Arkadaşım sağol ama, lenze inverterler, deltaya göre biraz pahalı. Yoksa performans bakımından en azından deltadan yüksek.
 
tesan firması SANTERNO marka italyan malı invertörler getiryorlar. fiyatları oldukça makul ve performanslarıda gayet iyi . istersen bir incele www.tesantr.com . firmada yetkili dicle hanım var . konuyla ilgili size yardımcı olacaktır. saygılarımla
 
kontrol teknık tak bır daha yanına ugrama.
garatı suresıde cok ıyıdır.
fırma teknık yondende yardımcı olur.saygılarımla
 
Deltaya eşdeğer bir ürün değil Delta ve piyasadaki en iyi markalardan daha iyi bir ürün söylüyorum sana HITACHI ...... Muhteşem bir ürün, Delta'da, Control Techniques'de, ABB'de(LG'yi dikkate bile almıyorum) opsiyon olarak verilen bürün fonksiyonlar Hitachi'de dahil edilimiş, buna rağmen fiyatı uygun.

Möller ve Hyundai markaların invertörlerini üreten yine Hitachi.

Bu arada Omron gibi filan Made in China değil, Made in Japan.............
 
Delta,ucuz ve kaliteli,bir sürücü,taktığım yerlerden herhangi bir sorun gelmedi şimdiye kadar,Bazı arkadaşlar lenze yi tavsiye etmişler ;sakın ha elimdeki 26 tane çalışır durumdaki lenzeleri arızalandıkça Sew sürücü ile değiştiriyorum,aynı anda 4 tane lenze cihazım mısır patlar gibi patladı.Sorun almak istemiyorsanız lenzeden uzak durun,ayrıca fiyatlarıda,baya pahalı,
Fiyatından ziyade kalite arayanlar için Sew sürücüler bana göre mükemmel, Yeni yatırımlarımızda, sürücüleri sew şartı koyuyorum, iyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,399
Mesajlar
917,272
Kullanıcılar
450,292
Son üye
resulcelik68

Yeni konular

Geri
Üst