450 kw motor sürücüsü

siemesn kullan için rahat etsin
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
merhaba aliplc
benim sana tavsiye edeceğim DANFOSS FC 302 AUTOMATION DRIVER kullanabilirsin.Aynı zamanda türkçe menü mevcuttur.15 hzden sonra sabit tork verir ama encoder istersen kapalı çevrim çalıştırarak tam tork kapasitesine ulaşırsın.Sormak istediğin birsey olursa bana ulaşırsın
İyi çalışamalr.
 
Arakadaş almış ya. Sakin olun arkadaşlar. ABB ACS 800 de kara kıldık diyor..Ortalığı birbirine kattın ali.. :D en kısa zamanda ne verim aldınız cihazdan bizede bildirde herkes huzura ersin :)))
 
BENCE MITSUBISHI VEYA SIEMENS
 
control technıques spmd kullanabilirsin cok güzel bir sürüccü
 
ufak bir not :
ATV71 kontrolü için taşınabilir türkçe menüsü olan paneli vardır.

ATV71-61 serilerinin HHP . high high power olarak nitelendirilen ürünleri mevcuttur. (690V beslemeli)

2MW (megawatt) gibi değerlerde kullanımı vardır. Yakın zamanda Denizli Çimento firmasında kullanıldı diye biliyorum.

Önemli olan "aliplc"'nin isteğinin karşılanması.
Saygılar
 
atv 71 piyasa ilk çıktığı zamanlar bir asansör uygulamasında kullandık, motor gücünü tam hatırlamıyorum ama hatırı sayılır şekilde büyükdü, atv71 öldü öldü dirildi ne yaptıysak randıman alamadık, motor gücünün çok üstünde bir cihazla denedik yine altından kalkamadı..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst