3. El Yapımı CNC Makinem (Fotoğraflı ve Videolu)

Haklisin abi..yeniyiz akil edemedik fx .. notepad...cok tsk ederim sn [MENTION=414]KAZIMUGUR[/MENTION] Kazım Abi ve sn [MENTION=133783]asenyurt[/MENTION] Atakan Abi

Sent from my GT-N7100 using KontrolKalemi.Com Forumu mobile app
 
Harika olmuş tebrık ederim bunu yapmak hersey içinde kaca patladı usta ?
 
asenyurt konuyla biraz alakasız kalıyor galıba ama bır sorum olucaktı ps kolunu nasıl kulanabılırım senı nkulandıgın gıbı mesela tus basınca ısık yanıcak ?
 
asenyurt kullandığın uçlar hakkında bilgi verirmisin. mdf, pleksi boya kazıma gibi işlemler için hangi ucu tercih etmeliyim. çinli amcamlara bakınıyorum ama tam anlamıyla sonuca varamadım. hangi uçları almalıyım. bende başlangıcı mecburen proterle yapıcam eski yazılarda Proter için ER11 pensten bahsetmişsin protere ER11 pens oluyormu.
 
Günlerdir forumu okuyorum. Bu işe yeni başlamak için cesaretini toplamaya çalışan biri olarak o kadar hoşuma gitti ki bu proje... Ah bir de ilk sayfalardaki, özellikle yapım aşamasını gösteren fotoğraflar gözükseydi şüphesiz çok işimize yarayacaktı.
 
Herkese merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Elimde mekaniği hazırlanmış 3 eksen cnc projem var temin etmek istediğim kart step motor sürücüye sahip . Merak ettiğim şey spindle motor bağlantısı yaparken bunu karta nasıl entegre edebilirim. İnverter kullanmak zorunda mıyım ?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,194
Mesajlar
915,742
Kullanıcılar
449,970
Son üye
Liliane

Yeni konular

Geri
Üst