3 anahtarlı vavien tesisat

Arkadaşlar darbe akım anahatrlı sistemde buton şart değilmi..Tşklr.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sn turkereryek;
Bahsettiğin konunun en net açıklaması olarak ŞEF arkadaşımın da dediği gibi bende aynı açıklamayı yapacağım. Eğer ki bu deviyatör devrelerinden temin etmek isterseniz, istanbul karaköy de perşembe pazarında bazı özel iş amaçlı iş yapan firmalardan temin edebilirsiniz. Kolay gelsin.
 
Ara vaviyeni halen kullanırız: Darbe akım rölesi ev tesisatına montajı zor olabilir .
Vi Ko nun ürünü : Permütatör Viko nun sitesinde bilgi vardır.Zannederim...
 
liht anahtar kullanacaksan telerüptör (darbe akım anahtarı kullanabilirsin
buraya pdf ekleyemedim isterseniz legrandın telerüptör katalogunu gönderebilirim.

kolay gelsin,,
 
slm arkadaşlar kolay gelsin peki bu darme akım anahtarının baglama şemasını veremilirmisiniz
 
arkadaşlar kimse tek lamba için evin içinde yada koridorda darbe akım kullanmaz en azından tasarrufu bilenler için 5 ytl lik permutatör (aravavien yada devriyatör) varken 30 ytl lik darbe akım kullanmaz ve darbe akımın bozulma olasılığı permutatöre nazaran çok çok daha fazla ve maliyekli
 
Vavien yada ara vavien hala toki inşaatlarında kullanılıyor ve yeni projelerindede kullanılmaya devam ediyor. maaliyet olarak daha ucuza geldiğinden toki hala bunları tercih ediyor sanırım.
 
teleruptor role ıle kullanarak ıstedıgın sayıda yerden kumanda saglarsın ayrıca ara vavıen tesısatı hala gecerlıdır gecenlerde yaptım permutator anahtar al bı tane 2 adette vavıen anahtar tesısat seklı aynı ara vavıen tesısat seklı gıbı bagla gıtsın malıyet olarak ucuz teleruptor pahalı gelır sana
 
slm arkadaşlar projemde darbe akım ahanarlı teSisat var sistemde telerüptör (Ben telerüptörü tablonun rayına monte edilebilen sigorta şeklinde 2 giriş 2 çıkışlı malzeme olarak biliyorum doğrumudur)kullanmak istedim bir türlü çalıştıramadım..Armatürler T1 tipi,tesisatın bağlantı şemasını ve hangi malzemeleri kullanmam gerekiğini bilen arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim..Şmdiden tşklr...(elimde merlin gerin marka telerüptör var..)
 
Arkadaşlar light butona basıldıktan sonra darbe akım anahtarının devrede kalma süresi nekadar. bu konuda bilgilendirirmisiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,245
Mesajlar
916,143
Kullanıcılar
450,052
Son üye
Fatihkaya00

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst