doktorherbal kullanıcısının son içeriği

  1. Motion platform için proje bazlı Çalışacak Takım arkadaşı

    Merhaba Mayacnc Konu bilmem kaç D Değil :) Daha farklı bir sistem kuruyoruz biz. Sew den kastın nedir ?
  2. Motion platform için proje bazlı Çalışacak Takım arkadaşı

    Merhaba yavuz bey . Yazılım istemiyoruz Zaten :) Bu sistemi için gerekli parçaları liste yapıp bize sunacak birini arıyoruz.
  3. Motion platform için proje bazlı Çalışacak Takım arkadaşı

    Merhaba Sayın forum üyeleri projemiz için tasarlayacağımız 3Dof ve 6 Dof motion Platformlar için , Daha önce motion platform konusun da tecrübeye haiz takım arkadaşı arıyoruz. Yapılacak iş proje bazlı olup sözleşme dahilinde karşılıklı görüşme sonrası belirlenecek ücret ile yapılacak olup proje...
  4. Proje Bazlı İş Arıyorum.(end.Otomasyon,RF,Biyometrik,CCTV,Yangın İhb. )

    Dostum merhaba , 3Dof ve 6Dof motion Playformlar hakkında yeterince tectübeye haiz isen Proje bazlı seninle çalışmak isteriz . Cevabını bekliyorum.
  5. Dostum merhaba nasılsın ? Forumda arama yaparken rastladım sana . 3dof veya 6 dof motion...

    Dostum merhaba nasılsın ? Forumda arama yaparken rastladım sana . 3dof veya 6 dof motion platformlar hakkında bilgi sahibi isen seninle görüşmek isterim . , proje bazlı bize çalışabilirmisin ?
  6. Dostum merhaba nasılsın ? Forumda arama yaparken rastladım sana . 3dof veya 6 dof motion...

    Dostum merhaba nasılsın ? Forumda arama yaparken rastladım sana . 3dof veya 6 dof motion platformlar hakkında bilgi sahibi isen seninle görüşmek isterim . , proje bazlı bize çelşabilirmisin ?
  7. Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

    C++ ile de çalışma yapılabilir. Lakin C++ kaynak kodları elimizde yok . Konu ile alakalı özelden mesaj atarsanız görüşelim.
  8. Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

    Bunlar efekt sistemleri . 5D sinema izlediyseniz bilirsiniz. 5D Film izlerken , sahnelere göre üzerinize su püşkürtülür veya rüzgar efekti verilir. aynı sistemler.
  9. Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

    Pic devresinin kontrol edeceği efektler çok büyük sistemler degil. - 1 Adet salyangoz fan - 1 Adet simleme sistemli su efekti
  10. Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

    Şimdi anladım. Projede zaman kısa ve maliyet söz konusu oldugundan bu ürünü tercih ettik lakin sizin önereceginiz farklı bir sistem varsa lütfen paylaşın. Teşekkürler.
  11. Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

    Linkteki devreyi kullanacagız . Kusura bakmayın terimlerden pek anlamam ben :) MCU dediginiz sanırım Microcontroller . Konuyu biraz açarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  12. Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

    Merhaba sayın forum üyeleri . Projemiz dahilinde kullanacağımız " USB PORT İLE 6 RÖLE KONTROL KARTI " için Kaynak kod örneklerimiz (visual basic, c # sharp ve delphi ) üzerinden modifikasyon yaparak istediğimiz özellikleri barındıran yazılım hazırlatmak istiyorum. Yazılımın amacı : Yukarıda...
  13. Koltuk Hareket Kontrol

    Konuyu güncellesek ?
Geri
Üst