Ücretli Yazılım Geliştirecek Yazılımcı Arıyorum.

Katılım
11 Haz 2015
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
37
Merhaba sayın forum üyeleri .

Projemiz dahilinde kullanacağımız " USB PORT İLE 6 RÖLE KONTROL KARTI " için Kaynak kod örneklerimiz (visual basic, c # sharp ve delphi ) üzerinden modifikasyon yaparak istediğimiz özellikleri barındıran yazılım hazırlatmak istiyorum.

Yazılımın amacı : Yukarıda ki röle kartı ile pc de oynanan oyunlara , dışarıdan donanım ekleyerek efekt kontrolü yapmak. Örnegin rüzgar , su efekti gibi.

İçerik ve bilgileri aşağıda paylaşıyorum ;

http://www.sedaelektronik.com/index.php?route=product/product&product_id=49 ( kullanılacak olan röle kartı )

Programda olması istenen özellikler.

Program detay ;

Göndereceğim kaynak koda yapılacak ilaveler:

1- Kaynak kod ile oluşturulan yazılımın üzerinde bulunan butonlar ile farklı oyun exe programları çalıştırılacak. Butonlar sekmesi kontrolü yazılımı kullanan kişide olamalı. Örnegin ; oyun ekleyip çıkarabilecek.
2- Program çalıştığında aynı zamanda 0 dan 200 ( Süre örnektir ) saniyeye kadar saymaya başlayacak. Süre kontrolü yapılabilmeli . Örnegin x oyun için 500 saniye say. Her oyun için ayarlanabilen zaman süre olamalı.
3- Programa röle çektirilecek ve bıraktırılacak saniyeler veritabanına kaydedilecek. Her röle için kendi kayıt bölümü olacak.
4- Oyun bittiğinde örneğin 200 saniye programda 200 değerine gelindiğinde hazırlanacak programda kapanabilir. Tekrar açıldığında oyun yeniden başlar.
5- Programın arayüzü güzel kullanışlı olmalı
6- Program ileride geliştirilmeye açık olmalalı.
7- Programa oyun eklenebilecek sekilde olmalı ( yani her oyun farklı zaman da çalışacak efektler oldugu için ,x oyunu oynarken efekt 1 veya 2 dakika da 10 saniye çalışıp dursun , y oyununu oynarken efekt 0,30 ile 1,30 saniyede 15 saniye açlışıp dursun gibi ) tarzda olmalı
8- Hangi oyun kaç kere çalıştırılmış veritabanına kaydedecek ( bu opsiyoneldir , ama olursa şahane olur )
9 - Programa kullanım veya süre kısıtlaması koyabiliriz. Örnegin lisans süresi gibi 1 senelik.
10- Program kullanım bilgisini mail atabilmeli. Yani veri tabanına kayıt ettiği kullanım bilgilerini ( x oyun 5 kere , y oyun 8 kere açıldı gibi ) ( Buda opsiyoneldir ama olursa şahane olur )
11- Pause ve durdur tuşu olmalı ( oyun oynanırken ekstra durumlar için )
12 - Programda zamanlayıcı görev ekleme bölümü olmalı ve istediğim zaman kolaylıkla ekleme yapabilmeliyim. Süre ve tetikleyeceği aygıt ile ilgili.

Şuan aklıma gelen içerikler bunlar sizlerden ricam eklenebilecek farklı özellikler neler olabilir ? hangi yazılım dili ni kullanmalıyız ? ( Platform Windows ) .

Kaynak kod örnekleri ; visual basic, c # sharp veya delphi .

Tekliflerinizi bekliyorum.

Not : Unutmayalım ki bu hazırlanan içerik proje bazlı olup , kaynaklarımız kısıtlıdır. Tabiri caiz ise uçuk kaçık tekliflerden kaçınalım. Bu Programın kullanıma hazır hali yurtdışın da bir çok şirket tarafından satılmaktadır. Neden bu şirketlerden satın almak yerine geliştirme yapmak istiyorsun diye soran kişiler olacaktır. Hazıra konmak yerine kendi öz kaynaklarımızla iş yapabilmek bizler için daha verimli ve başarılıdır. Söz konusu programı hazırlayabilecek kişiler ile ayrıca yüz yüze görüşme yapılarak ,sözlşeme dahilinde işe start verilecektir.

İyi Çalışmalar.
 
Tüm bunları sadece pic le mi? yapılacak MCU lar düşünülmeli bence.(linkte pic gördüğüm için söyledim)
 
Tüm bunları sadece pic le mi? yapılacak MCU lar düşünülmeli bence.(linkte pic gördüğüm için söyledim)
Linkteki devreyi kullanacagız . Kusura bakmayın terimlerden pek anlamam ben :) MCU dediginiz sanırım Microcontroller . Konuyu biraz açarsanız sevinirim.

Teşekkürler.
 
Pic in üst seviyesi gibi düşün daha çok işlem.Hız vb.Buyüzden tavsiye ettim.
 
Pic in üst seviyesi gibi düşün daha çok işlem.Hız vb.Buyüzden tavsiye ettim.
Şimdi anladım. Projede zaman kısa ve maliyet söz konusu oldugundan bu ürünü tercih ettik lakin sizin önereceginiz farklı bir sistem varsa lütfen paylaşın.

Teşekkürler.
 
Pic devresinin kontrol edeceği efektler çok büyük sistemler degil.

- 1 Adet salyangoz fan
- 1 Adet simleme sistemli su efekti
 

Forum istatistikleri

Konular
128,198
Mesajlar
915,780
Kullanıcılar
449,981
Son üye
Muhammeddt

Yeni konular

Geri
Üst