cihangir1021 kullanıcısının son içeriği

  1. İsis eleman adı ve Piezoelektrik Isı Sensörü Devresi

    teşekkür ederim cevap için Piezo disk PIN diye çağırılıyor sanırım bi bakabilirmisin ve bnm için en önemli şuan IC2(UM3561) bunu bi türlü çağıramadım.
  2. İsis eleman adı ve Piezoelektrik Isı Sensörü Devresi

    Arkadaşlar aşağıdaki fotoğrafdaki çizdiğim elemanların isis'de çağırabileceğim şekilde isimlerini rica ediyorum veya isis dosyasını gönderebilirseniz sevinirim varsa ares ile birlikte gönderebilirseniz çok memnun kalacağım Teşekkür ederim.
  3. Gaz Sensörü

    Arkadaşlar gaz sensörü devresi var elimde sizlerden isteğim devrenin doğru olup olmadığını kontrol edermisiniz ve hangi baskı devreyi kullanmam gerekiyor(dosyaları aşağıdaki linkten alabilirsiniz.) ve devrenin çalışması,kullanılan elemanların görevlerinin ayrıntılı açıklamasını yazabilirmisiniz...
  4. Sensör veya Transduser Devresi

    Arkadaşlar lütfen yardımcı olun acil ödevim var. http://www.circuitstoday.com/water-sensor-circuit bunun ares çizimini ve anlatımını yapabilirmisiniz lütfenn.
  5. Sensör veya Transduser Devresi

    MA40A3R HCF4093 İle Ultrasonik Radar Park Sensörü » Elektronik Sitesi Arkadaşlar bu devreyi yapmak istiyorum yani binbaşı mızın attığını bana bunun tüm elemanlarının devredeki görevlerini detaylı bi şekilde anlatımı lazım ve isis ve ares dosyaları gönderebilirmisiniz. İki tane daha var ...
  6. Sensör veya Transduser Devresi

    Mail gönderdim.
  7. Sensör veya Transduser Devresi

    aynı şeye denk geliyo zaten :) skype veya cep tel varsa whatshapp veya mesajlaşma üzerinden konuşabilirmiyiz.
  8. Sensör veya Transduser Devresi

    başka bi şekilde anlık ulaşabilirmiyim skype vb. ?
  9. Sensör veya Transduser Devresi

    Facebookdan ekledim kabul edermisin
  10. Sensör veya Transduser Devresi

    teşekkür ederim bunu görmüştüm ancak elemanlar devrede hangi görevlerle kullanılmış ve devrenin çalışılmasını detaylı bulamadığım için değinmemiştim.(devreyi yapmayacağım sadece şekli ve çalışması ve görevlerini yazacğım ,baskı devre yok )
  11. Sensör veya Transduser Devresi

    çok teşekkür ederim yarından sonra bi götürcem ödevi sorcam hocaya kabülmü filan diye eğer kabul etmesse tekrar başınızı ağrıtacağım k.b :)
  12. Sensör veya Transduser Devresi

    ben ayrıntılı bir şekilde istiyorumda onun için yani kullanılan tüm elemanların o devrede ne iş gördüğü vs. aslında bir tane devre buldum bi incelermisiniz benim performans ödevi için iyi bi ödevmidir.
  13. Sensör veya Transduser Devresi

    Öncelikle Teşekkür ederim cevaplarınız için ldr devresini okulda yapmıştık malesef o olmassa daha iyi olur ve by lent zaten bi devre arıyorum ve sizden yardım istiyorum.
  14. Sensör veya Transduser Devresi

    Sensör veya Transduser kullanılarak yapılan bir devrenin şekli , çalışması ve kullanılan elemanların görevlerinin ayrıntılı açıklaması gerekiyor arkadaşlar ödevim var lütfen yardımcı olurmusunuz.
Geri
Üst