fgencal
Profesyonel Üye
Cihaz tasarlayıp satıyorsanız standartlar sizin için daha önemli. Bence sizin satın almanız (eğer yoksa) yararınıza olabilir.dıger kısımlarını yapmıs oldugum makas projesınden uyarlayacagım ıcın projenın tamamı bıtmıs degıl
onuda ornek olarak paylaşayım
presın panosundakı seçıcı buton cıft el seçildiginde dıger senaryolar devre dısı kalacak ve cıft el butonu bu tekerrur onleyıcı konfıgrasyona start verecek elınızı cekmesenız dahı ıkıncı bır basımı yapmayacak ve sısteme guvenlık perdesı rolesı yardımı ıle onlem alınacak .asırı bır guvenlık onlemı oluyor ama musterı ıstegı bu yonde projenın tamamını degılde kısım kısım paylastııgım ıcın guvenlık acıgı algılanması normal
dıkkatınız yersız degıl elbette her onlem ırdelenmeli son olarak presı her senaryoda musterıye gıtmeden bırebır deneyecegım sadece program uzerı kontrol yeterlı olmaz ..zelio agır tonajlı preslerde sonuna kadar yeterlı olmadıgı için karmasık proseslı makınalar ıcın plc uzerıne yogunlasıyorum ..katkılarıınız ıcın tesekkur ederım
Sitede şöyle bir yazı gördüm ama dediğim gibi standartı kendim incelemediğim için ne yazdığını tam bilemiyorum.
https://www.saviroma.com.tr/tr/teknolojiler/safety/safety-2/

Son düzenleme: