yazıcı yaklaşık kaç adet yazar ?

tamircix

Üye
Katılım
17 Eki 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
47
arkadaşlar hp d 1560 yazıcı
tam dolu renkli kartuş ile A4 kagıda 1 adet resım (mesela manzara) yazmaya kalksak yaklaşık kaç adet resim yazabiliriz.(renkli).
birde bu renklı kartusu doldurmak aşagı yukarı kaç lira civarıdır.
saygılar.
 
doldurması siyah 5tl renkliler 10tl değişiklik olmadı ise

kaç sayfa basıcağı konusuna gelince bu senin kullanımına göre değişir ve resimlerin renk tonlarına bağlı
 
sayın tamircix

piyasada bir çok markanın kartuş doldurma kitleri vardır, tavsiyem bunlardan almandır. yanılmıyorsam ben renkli ve siyah doldurma kitlerini 40 veya 50 liia vermiştim. gelen mürekkeplerle kendin bir çok kez doldurma yapabilirsin. tabi belli bir süreden sonra yazıcı kartuşların doldurma olduğunu anlıyor ve kartuşu iptal ediyor. ama iptal edene kadar 10-15 kere doldurma yapabilirsin. ayrıca kartuşun iptal olduktan sonra resetleme yöntemleri var. google da aratırsan yazıcı modeline göre kartuş doldurma kitlerini de kartuş resetleme yöntemlerini de bulabilirsin.

saygılar...
 
kartuşlu yerine laser yazıcı kullanmanı tavsiye ederim biraz pahalıdır ama çok fazla sayıda yazdırma yapabilirsin
 
arkadaslar açıklayıcı cevap ve öneriler için çok saolun epey bilgi sahibi oldum.
bu yazıcı arkadasımda var ondan odunc alıcam.kartuslarını doldurup
A4 kagıda 4 tane denk gelecek sekılde resım basıcam (sorumda bir A4 kagıdına bir resim dedım soru fazla karısık hal almasın diye) sonra bu resımlerı kesıp bir ajandaya yada deftere yapıstırcam ve resimli liste tarzı bişey yapıcam.ancak hıcbır bılgım yoktu bu kartuslar hakkında sayenızde bılgılenıyorum bu konuda.hani 8-10 resım basarsa kartus basına 5 lıraya bıle dolsa beni aşar o yuzden kaba taslak bır fıkrım olsun dedım. ama diyelim kartus 20 liraya doluyor ama 150 resim basar buna değer.(benım açımdan) o yuzden sordum.yanıtlar için tekrar sağolun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,185
Mesajlar
915,696
Kullanıcılar
449,956
Son üye
CharmanDear

Yeni konular

Geri
Üst