Yasaklı Kullanıcılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeki76 isimli üye kişilere, kurumlara hakaret ettiği ve sırf büyük harf kullanarak mesaj yazdığı için 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
ilkerix isimli kullanıcı forumda kirlilik yaratan mesajlarından dolayı ve forum kurallarını ihlal ettiğinden 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır
 
yalcinoney isimli kullanıcı forum yönetimine hakaret ve forum kurallarına uygunsuz hareket ettiğinden dolayı, 7 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
kaygisiz1 isimli kullanıcı küfürlü mesajları nedeniyle forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
gcwebs isimli üye, süresiz forumdan uzaklaştırılmıştır.

Sebep : Bir gerçek kullanıcı bir kullanıcı adı kullanabilir
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
emrah59 isimli üye forumumuzu kötüleyip başka forum reklamı yaptığından 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır tekrarı halinde süresiz banlanacaktır
 
mulayim isimli üye polemik ve küfür içerikli mesaj yazdığından forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır devamı halinde üyeliği iptal edilecektir.
 
klanla adlı üye küfür içerikli mesajlarından dolayı forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır. devamı halinde süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.
 
lkji9 adlı üye uyarılarımıza rağmen aynı içerikli mesajlar göndermesi ve forumda crack paylaşması sebebiyle 3 gün forumdan uzaklaştırılmıştır.
 
mülayim adlı üye küfür içerikli mesajlarından dolayı forumdan 7 gün uzaklaştırılmıştır. devamı halinde süresiz olarak uzaklaştırılacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst