Xl6009 dc-dc boost modül hakkında yardımcı olabilir misiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koc006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bataryayı şarj ederken standart 12v 1a adaptör ile şarj etsem sıkıntı olmaz sanırım. 12.6v çıkışlı adaptör almak istemiyorum.Ne dersiniz ustam
almayabilirsin ama pillerin sürekli 12 voltta kalır. bms çıkışı 12,6 volt ise sıkıntı olur pillerin sürekli yarı dolu durumunda kalır. bu durumda 12 volt adaptöre xl6009 bağlarsak 13 volt çıkış alabilir miyiz bilmiyorum. denemek lazım.

Gerilim dalgalanması (volt) olmasın istiyorsanız yukarıda paylaştığım 3A gücündeki buck/boost regülatörü kullanabilirsiniz. Aksi halde deşarj sonuna doğru toplam gerilim 7-8 volt'lara kadar düşer.

almayabilirsin ama pillerin sürekli 12 voltta kalır. bms çıkışı 12,6 volt ise sıkıntı olur pillerin sürekli yarı dolu durumunda kalır. bu durumda 12 volt adaptöre xl6009 bağlarsak 13 volt çıkış alabilir miyiz bilmiyorum. denemek lazım.
Buck/düşürücüler giriş geriliminin 1-2 volt altına, boost/yükselticiler de giriş geriliminin 1-2 volt üstünde gerilim verirler buna dikkat edilmeli. O yüzden buck/boost regülatör önerdim.

Buck/düşürücüler giriş geriliminin 1-2 volt altına, boost/yükselticiler de giriş geriliminin 1-2 volt üstünde gerilim verirler buna dikkat edilmeli. O yüzden buck/boost regülatör önerdim.
ustam 3s kart için zaten 12,6 volt en üst sınır. pil başına 4,2 volt düşüyor ve şarj için yeterli sınır. daha yüksek voltaj bence sıkıntı yaratır. o yüzden modem adaptörü iyiye yakındır dedim. 1 volt deşarjda yese (ki 2,5 volta kadar yolu var) 9,6 volta düşene kadar besleme yapacak demektir. benim matematik bu kadar eksik fazla siz tamamlayın.

Burada şöyle bir durum oluşacak
Step up dönüştürücü ile modeme çıkış 12 v DC ye sabitlenmeli.
3S BMS de kullanıldıkça, DC 7-8 v lara düşecek çıkış yine 12 v DC de sabit kalmalı.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
133,385
Kullanıcılar
459,241
Son üye
uasertan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri