WinTr Scada

WinTr Scada Programı Hakkındaki Görüşlerinizi Paylaşınız.

  • Çok Güzel

    Oy: 5 23.8%
  • Güzel

    Oy: 10 47.6%
  • İdare eder

    Oy: 4 19.0%
  • Kötü

    Oy: 2 9.5%

  • Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Salih Bey merhaba, ben Scada'ya yeni başlayacak olan biriyim. İnternet üzerinde yaptığım bir araştırmadan size ulaştım. Sizden ricam Win-tr SCADA yazılımını nereden temin edebileceğimi ve eğitim videolarına ait bir link varsa paylaşmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla...

Merhaba,
Forum da link paylaşmam doğru olmadığı için direkt yazmıyorum. Fultek com tr adresinde scada sayfasında programın demosunu ve eğitim videolarını bulabilirsiniz. Programı indirmek için sitemize üye olmalısınız.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba Salih Bey,

Sizleri gerçekten tebrik ederim. Programınız ile bugün tesadüfen tanıştım. Bugün internet de hangi scada programını kullanmalıyım diye araştırıyordum. Sonra buradaki 14 sayfadaki tüm duyuru ve heyecanlı yazılarınızı bir solukta okudum. Henüz programı indirip incelemedim. Scada ya da yeni başlayacağım zaten. Gördüğüm kadarı ile de aradığım her şeyi fazlasıyla bulacağım. Öncelikle yazılım dilinin şu an için bana yabancı olan tag, script vb.kelimelerine alışmam gerekecek.

Ancak şunu söylemeliyim... Gerçekten çok heyecanlandım. Ve 4-5 yıl boyunca aynı heyecan ve isteğinizi koruyup, şevkle işinizi mükemmelleştirdiğinize şahit oldum. Tek kelimeyle harikasınız. Allah razı olsun. Ve kesinlikle öğreneceğim. Ben asfalt sektöründe çalışıyorum. Yaptığımız makinalara s7-200 ile programlarını yazıp, çalıştırıyoruz. Bunu bir adım daha öteye götürmek istiyorum. Ve bunu kesinlikle sizin programınız ile yapmak istiyorum. Kurulu olan sistemlerimizde VB arayüzü ile çalışan scada programları var. Ancak ben VB bilmiyorum ve yetersiz buluyorum. Sayenizde kısa bir zaman sonunda bunu aşacağımı da biliyorum.

Mevcut pc ve s7-200 (kısa bir süre sonra s7-1200) ile çalışan donanımlarımıza, direk bir scada exe programı yazıp kullanabilirim diye düşünüyorum.

Saygılarımla... Teşekkürler... Allah yolunuzu ve yolumuzu açık etsin...
 
Bu güzel sözlere nasıl cevap vereceğimi şaşırdım, Allah sizlerden de razı olsun. Elimizden geleni yapıyoruz. Tek hedefimiz bir gün dünyada en bilinen scada programının WinTr scada olması. Bu forum sitesi ve üyelerinden aldığımız destek ile bugünlere ulaştık. Başka hiç bir destekçimiz olmadı.

Tüm dünyada az da olsa satıyoruz. Şu anda tüm gücümüzü yurt dışı satışlarını artırmak için harcıyoruz. Bu amaçla scadasoftware net isimli yeni bir sitemiz var. com.tr uzantılı sitemizi yurt dışında arama sonuçlarında göstermekte zorlanıyoruz. imkanı olanlar y
eni sitemiz scadasoftware net adresini çokça paylaşsın. özellikle okul ve devlet sitelerinde. Çok büyük faydası olacaktır. Sitemizin ziyaretçi raporunu ekliyorum.

Umarım programımız beklentilerinizi karşılar, kolay gelsin...
 

Ekli dosyalar

  • ScadaSite.jpg
    ScadaSite.jpg
    10.9 KB · Görüntüleme: 85
emekleriniz icin tsk ederim win tr ne kadar fiyatını bulamadım
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,861
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst