WinCC2008 COMPACT LISANS

Katılım
24 Nis 2008
Mesajlar
66
Puanları
1
Yaş
39
Selam Arkadaslar

gecenlerde WinCC 2008 compak CDsi satın aldım.. kurulum esnasında bana serial lisans vs sormadan kuruldu..

ve calısmaya basladım bir muddet sonra.. ( bunu lisans managere bakarken fark ettim.. yaklasık 1 ay once kurmustum ) complie yaparken %60 larda internal hata uyarısı vererek işlemi durduruyor..!ve devam etmiyordu.. uninstal menusunden rapair yaptım olmadı.. Kaldırdım yeniden kurdum olmadı..


simdi elimdeki seri numrası ve usb stick uzerindeki lisans numarasını nasıl WinCC ye girip urunu yasallaştırabilirim bilmiyorum.. menulerde bu sekmeye raslamadm.. bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba ?
 

Ekli dosyalar

  • 11.JPG
    11.JPG
    86.7 KB · Görüntüleme: 47
  • 12.JPG
    12.JPG
    36.7 KB · Görüntüleme: 24
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
:) herkez lisansız mı kullanıyor yau.. nasıl yapıldıgını bilen biri yokmu ?
 
DVD ile birlikte gelen lisans key dosyasının bulunduğu flaş belleği bilgisayarınıza takınız. Daha sonra da "Automation License Manager" i kullanarak lisansı flaştan HDD ye transfer ediniz.

Eğer bu konu ile başarısız olmanız taktirde Siemens teknik destek hattı olan 444 0 747 den destek alabilirsiniz.
 
Sayın tossun2008 cevabınız icin tesekkurler..

ama flaşda lisans dosyası bulunmamakda.. :(
 
Eğer lisans manager ile kontrol ettiğinizde lisansı bulamıyorsanız o zaman siemens ten yardım alabilirsiniz. Bu konu ile ilgili. Siemens ten HMI ürün lerin Sorumlularından yardım alabilirsiniz.
 
Sayın ustam siemensden yardım almaya calıstım .. orada burcin bey ile maillestik oda usbden transfer etmemi istedi faakat size verdigim cevabı onada verdim.. geri donmedi....

:(
 
evet konu cozuldu.. Siemens yeni bir USB stick yolluyor..


ilgilenen arkadaslara tesekkurler saygılar..!
 
bizimde başımıza ngeldi aynı sorun,ama bizimki biraz farklıdı kurduktan sonra lisansı otomatik yükledik ve ardından win hata verdi ve içinden lisansı zor aldık,
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst